Un nou război între Pepe și Raluca Pastramă! De data aceasta este vorba de avere. S-a ajuns iar la tribunal

Publicat: 08/12/2020 | 10:39

Părea că apele s-au liniștit în cel mai controversat divorț al anului, însă lucrurile se agită din nou. Se prefigurează un alt conflict, iar de această dată este vorba de o luptă pentru avere. Subiectul este grădinița din Colentina, iar cei doi au ajuns pentru a doua oară la tribunal.

Raluca Pastramă a mers la Tribunalul București și a depus o nouă acțiune împotriva soțului ei, Ionuț Pascu. Potrivit, WOWbiz.ro fosta parteneră a lui Pepe a încearcă să anuleze o hotărâre AGA luată pe data de 3 decembrie în legătură cu activitatea firmei Rosa Music SRL, cea care administrează grădinița care funcționează în casa părinților ei. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚUL DINTRE PEPE ȘI RALUCA PASTRAMĂ E PE BANI GREI. CÂT E DISPUS SĂ PLĂTEASCĂ ARTISTUL )

Deși oficial Pepe nu are legătură, în acte, cu  grădinița din Colentina, unde Raluca Pascu apare ca administrator și asociat unic la grădinița Rosa Maria, se pare că treburile s-au complicat. Cel mai probabil singura legătură pe care Pepe ar putea-o invoca în această afacere este că s-a realizat și cu ajutorul banilor de la el.

Pentru moment nu se știe care a fost hotărârea luată în Adunarea Generală, pe care Raluca o contestă.

Pepe și Raluca, afaceri profitabile

Cei doi foști soți au fiecare afaceri care le aduc un profit destul de mare. Grădinița Ralucăi Pastramă a avut o cifră de afaceri de peste 360.000 lei și are 8 angajați. Iar Raluca pare să se descurce foarte bine în acest domeniu, majoritatea părinților care au copiii acolo au lăudat-o pentru implicare și condițiile oferite. Firma are ca obiect de activitate principal ”învățământul preșcolar”. (VEZI ȘI: TATĂL RALUCĂI PASTRAMĂ, FOC ȘI PARĂ DUPĂ CE A AFLAT CĂ FIICA LUI L-AR FI ÎNȘELAT PE PEPE)

Pepe are și el propria firmă pe care își desfășoară activitatea artistică. Anul trecut, Pepe Latin Music a avut o cifră de afaceri de aproape 580.000 lei și un profit net de 92.000 lei. Datoriile firmei ajunseseră anul trecut la 290.000 lei, iar Pepe avea la acea vreme 9 angajați.