Un nou început! Andreea Bălan nu-și pierde speranța în a-și găsi liniștea și fericirea în brațele altui bărbat: ”Sunt convinsă”

Publicat: 17/06/2020 | 07:41

Andreea Bălan nu-și pierde speranța în a-și găsi liniștea și fericirea în brațele unui alt bărbat. Vedeta a mărturisit la o emisiune TV că îi place postura de ”domnișoară” și că este sigură că într-o zi va iubi din nou.

Andreea Bălan a trecut printr-unul dintre cei mai grei ani din viața sa. A început în 2019 cu o intervenție chirurgicală care a adus-o la un pas de moarte, atunci când i-a dat naștere celei de-a doua fiice ale sale.  Și a încheiat anul cu o despărțire fulger.

CITEȘTE ȘI: Smiley, despre cel mai greu moment din viața lui: ”Am avut un șoc! Atunci am conștientizat cât de mult…”

Nimeni nu se gândea că familia care părea solid clădită se va destrăma. George Burcea era genul de tată prezent și extrem de implicat în creșterea fiicelor sale, iar pe Andreea o ajuta în toate privințele în casă, ceea ce fără dar și poate aducea un echilibru relației. Iată că, la un moment dat, dorințele celor doi nu au mai coincis.

Actorul și-a dorit să o ia de la zero, singur, și să se axeze pe carieră, spunându-i soției lui că nu o mai iubește. Din februarie 2020 cei doi s-au separat definitiv. Și, deși a existat un ”război” al orgoliilor în media, cei doi au ajuns în ultimele luni la o înțelegere de dragul fetițelor lor. Astfel că, recent, actorul a stat câteva zile la cântăreața acasă pentru a-și vedea  copilele.

CITEȘTE ȘI: Nicole Cherry, declarații despre relația cu iubitul ei: “M-a cunoscut la 16 ani, atunci era…” Ce planuri de viitor are artista

Într-o convorbire video în direct la Showbiz Report, Andreea a fost numită de Andrei Ștefănescu domnișoară, fapt care deloc nu i-a displăcut, ci din contră.

”Îmi place această titulatură. Mă simt tânără și asta e bine”, a spus ea la Antena Stars.

În doar câteva zile își va sărbători ziua de naștere, Andreea Bălan a fost întrebată, la aceeași emisiune, ce își dorește de viață. Printre lucrurile importante pentru ea și fetițele sale precum sănătatea, vedeta a ținut să precizeze că pe viitor sigur va apărea în viața sa un bărbat care să o iubească din nou.

CITEȘTE ȘI: Cine este noua asistentă de la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia! Mirela Vaida a făcut anunțul

”Sunt convinsă că voi găsi iubirea și liniștea și pe alt plan”, a mai declarat ea la Showbiz Report!