Un nou cuplu în showbiz? Apropierea dintre Andra Voloș și Mircea Eremia le-au dat fanilor de gândit

Publicat: 14/12/2020 | 12:34

Apropierea dintre Andra Voloș și Mircea Eremia le-au dat fanilor de gândit. Dezvăluirile făcute de cei doi, în direct, au făcut deliciul telespectatorilor.

Mircea Eremia, Andra Voloș și Nikolas Sax vor să rupă topurile muzicale cu ultima melodie lansată. Cei trei au fost invitați în cadrul unei emisiuni TV pentru a discuta despre planurile lor profesionale și colaborarea dintre ei, însă… în prim-plan au fost Mircea și Andra.

Chimia dintre cei doi a fost vizibilă, iar artistul a mărturisit că șatena îi aduce zâmbetul pe buze. După alte discuții, Andra Voloș a ”dat din casă” și a făcut o dezvăluire care i-a pus pe gânduri pe fani.

”Chiar astăzi m-a invitat la el acasă să mâncăm cozonaci făcuți de mama lui. După Revelion o să vă spunem cum mă înțeleg cu mama soacră. Mi-a zis că dacă mă duc la Buftea, acolo rămân”, a mărturisit Andra.

Schimbul de priviri, replicile cu subînțeles… par să fie începutul unei povești de dragoste. Nu de alta, dar și colegul lor a mărturisit că le-ar sta bine împreună. Rămâne de văzut, însă, dacă se va concretiza ceva între Mircea și Andra. Fanii, însă, ar fi încântați să-i vadă într-o relație. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ CE A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL, ANDRA VOLOȘ A VORBIT DESPRE PARTICIPAREA LA BRAVO, AI STIL! + CE VEȘTI A PRIMIT DE LA MEDICI | FOTO)