Un nou atac terorist! O explozie devastatoare a făcut cel puțin opt victime și alte 15 persoane au fost rănite

Publicat: 20/12/2020 | 11:02

Un nou atac terorist a avut loc duminică dimineața. O explozie puternică produsă în vestul orașului Kabul a făcut numeroase victime și a distrus mai multe case.

Ministerul de Interne afgan a anunțat că în urma exploziei din această dimineață cel puțin opt persoane au decedat și alte 15 au fost rănite, potrivit DPA. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE TERORISTUL ÎMPUȘCAT MORTAL LA VIENA. TRUPELE SPECIALE I-AU SPART LOCUINȚA CU DINAMITĂ)

 „Teroriştii au comis un atentat în oraşul Kabul. A fost o explozie puternică care a cauzat pagube importante caselor situate în apropiere″, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne afgan, Tariq Arian.

Printre victime se află femei şi copii. De asemenea, în atac a fost rănit parlamentarul Khan Mohammad Wardak, transmite Agerpres. (VEZI ȘI: ATACUL TERORIST DE LA VIENA, ÎN FORMĂ DE CRUCE! UNDE AU LOVIT TERORIȘTII. IPOTEZĂ HALUCINANTĂ)

Până la acest moment atacul nu a fost revendicat de nicio grupare. Militanţii talibani au ucis 487 de civili şi au rănit alţi cel puţin 1.050 în ultimele trei luni. Ministerul de Interne afgan a precizat că talibanii au comis 35 de atacuri sinucigaşe cu bombă în acest an.