Un moldovean și-a ucis în bătaie concubina, apoi și-a lăsat copilul de un an lângă cadavrul mamei lui timp de două zile

Publicat: 18/03/2020 | 18:23

Într-un apartament din Moscova, o femeie a fost bătută la moarte. Vinovat de crimă este concubinul victimei, în vârstă de 34 de ani. Acesta și-a ucis cu brutalitate mama copilului, apoi și-a lăsat bebelușul de un an lângă trupul neînsuflețit al acesteia timp de două zile. Culmea, polițiștii au venit de două ori la rând în ziua crimei la ușa apartamentului, dar au plecat pe motiv că nu răspunde nimeni.

Pe 17 martie, cadavrul unei tinerei de 26 de ani a fost găsit într-un apartament de pe strada Partizanskaya. În locuință se afla o fetiță de un an, precum și bărbatul acuzat de crimă, într-o stare avansată de ebrietate. Fiica decedatei a fost predată imediat mătușii sale.

Puțin mai târziu, detaliile poveștii tragice au ieșit la iveală. Femeia ucisă s-a dovedit a fi Ekaterina Telkina, în vârstă de 26 de ani, o actriță în formare, absolventă a Școlii Superioare de Teatru Șchepkin. Concubinul și totodată tatăl fetei este Alexandru Nazarov, 34 de ani, cetățean al Republicii Moldova. Potrivit vecinului actriței, cu ceva timp în urmă, a fost deportat în patrie, dar recent, din anumite motive, acesta s-a întors.

În ziua crimei, vecinul ei Alexei Strelkov, cu care tânăra era amică, a reușit să se întâlnească cu Ekaterina. Potrivit acestuia, pe la șase seara, Catherine a ieșit în curte cu copilul în cărucior și a chemat poliția, pentru că tatăl fetiței ei apărut și o gresa. Poliția a sosit imediat și l-a reținut  pe Nazarov.

”Am întrebat unul dintre polițiști dacă va fi luat pentru mult timp. A spus că îi dă drumul repede – nu au dreptul să amâne.”, a declarat Alexey Strelkov, vecinul Ekaterinei Telkina, potrivit 360tv.ru.

Polițiștii au venit de două ori la ușa apartamentului în ziua crimei

Și așa s-a întâmplat: câteva ore mai târziu, concubinul s-a întors – chiar mai nervos decât înainte. Mai întâi, a oprit energia electrică din apartamentul lui Catherine, tăind firele, apoi a intrat în casă. În același timp, femeia a reușit să sune din nou poliția. Dar când aceștia au sosit, nimeni nu a deschis ușa apartamentului, motiv pentru care agenții a trebuit să plece.

Potrivit lui Nadezhda Khashimova, vecina lui Telkina, seara târziu, Catherine a solicitat ajutor – a urlat că bărbatul vrea s-o omoare. Vecinii au chemat poliția la cele auzite. Aceasta a fost a treia provocare a zilei. Și povestea s-a repetat: oamenii legii au ajuns din nou, dar, nereușind să deschidă ușa, au plecat. Nu s-au auzit zgomote din interiorul apartamentului.

Poliția a decis să bată ușa doar două zile mai târziu, când fratele victimei a venit în vizită la tânără. În ziua crimei, camera a înregistrat apariția poliției de trei ori – la ora 17:57, 22:11 și 23:49.  Din fericire, copilul a scăpat nevătămant.