Un microbuz, care transporta 14 români întorși din Franța la centrul de carantină, s-a răsturnat

Publicat: 25/03/2020 | 20:02

Un microbuz al ISU Maramureș, care transporta 14 români întorși din Franța, s-a răsturnat, miercuri, pe o stradă din Cluj-Napoca. Microbuzul a fost implicat într-un accident rutier.

Reprezentanții ISU Cluj au declarat, miercuri, că doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, restul find preluați de un alt microbuz care i-a dus spre locurile de carantină din județul Maramureș. Cei 14 români au venit în țară din Franța, cu un avion care a aterizat la Cluj.

„Un microbuz care aparține de ISU Maramureș s-a răsturnat pe o stradă din Cluj-Napoca. Acesta era în misiune pentru a prelua cetățeni români reîntorși din Franța. Microbuzul transporta 14 persoane, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortații. Celelalte persoane s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport și a fi transportate către locațiile de carantină din județul Maramureș”, potrivit Mediafax.

Microbuzul a intrat în coliziune cu un autoturism. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.