Un medic rezident a fost dat afară din apartament de chiriaș, de teama coronavirusului

Publicat: 07/04/2020 | 21:33

Situația a scăpat de sub control în ceea ce privește frica de noul coronavirus. Un medic rezident a fost dat afară din apartamentul în care stătea cu chirie în București de către proprietarul locuinței. Mai mult, acesta a venit și a pulverizat cu clor toate încăperile din casă în prezența tinerei.

O tânără, medic rezident în București, a povestit pentru Digi24 că a fost umilită și hărțuită de proprietarul locuinței în care a stat cu chirie. Omul a dat-o afară din casă, deși fata i-a spus că nu lucrează într-un spital în care să existe la ora actuală vreun caz cu COVID-19 și că nu prezintă vreun simptom specififc bolii.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstetrică-ginecologie: ”Sistemul

COVID-19 aduce paranoia și disperarea în rândul oamenilor

 „Am fost sunată pe 31 martie de propietar, spunându-mi că ar fi bine să plec, că sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul.”, a declarat în exclusivitate pentru Digi24, medicul rezident.

La doar câteva zile de când a primit informația, a fost sunată de către proprietar care a insistat să părăsească locuința, creându-i probleme medicului. ”E foarte dificil să găsești un loc, cel puțin în perioada asta. A dat cu clor după mine, prin casă a dat cu clor, cu pulverizator, pe clanțe”, a mai declarat cadrul medical.

CITEȘTE ȘI: SPORTIV CELEBRU , despre pandemie: „Nu cred că vine din China, este o minciună.

Nu este pentru prima oară când un cadru medical este umilit datorită profesiei sale. Un alt caz asemănător s-a întâmplat și în Sibiu, acolo unde o femeie a încercat să-și protejeze familia și s-a mutat într-un alt apartament.

Vecinii însă nu au fost de acord și au protestat această decizie, iar în Galați un alt caz a ajuns viral pe internet, după ce vecinii unui medic i-au aruncat cu o găleată de apă pe ușă, iar la magazin nu a fost primită deoarece are această profesie.