Un ieșean și-a ucis mama de 84 de ani cu un lemn de foc. După crimă, individul a vrut să se sinucidă însă a fost salvat

Publicat: 03/02/2020 | 17:04

Anchetatorii ieșeni au reținut un bărbat de 44 de ani care este suspectat că și-a ucis mama de 84 de ani. Cei doi locuiau împreună de doi ani, timp în care fiul ar fi agresat-o de nenumărate ori pe femeie. (VEZI ȘI: CAZ ȘOCANT LA IAȘI. BĂRBAT DE 73 DE ANI, UCIS DE IUBITA CU 40 DE ANI MAI TÂNĂRĂ CU CIOCANUL DE BĂTUT ȘNIȚELE)

Crima a avut loc la Pașcani, în dimineața zilei de luni. Potrivit unor surse din anchetă, cei doi au avut un conflict, iar, în timp ce se certau, bătrâna l-ar fi mușcat pe fiu. Individul a luat o bucată de lemn pregătită pentru foc și a lovit-o puternic pe femeie, care a murit.

Cel mai mic și cel mai alintat

După crimă, ieșeanul a mers la un vecin și i-a cerut să sune la 112. Ulterior, și-a confecționat un ștreang pentru a se sinucide, însă a fost oprit de același vecin.

„A fost cel mai mic copil din familie și a fost cel mai alintat. A mai avut probleme, a fost dus la poliție la Pașcani, dar l-a adus înapoi. A fost dus și la Iași la Psihiatrie, dar a revenit. Legislația, dacă era mai bună, nu se întâmpla asta”, a povestit unul dintre frații suspectului.

Suspectul a mai fost cercetat în șapte dosare pentru că și-a agresat mama, însă de fiecare dată a fost iertat de femeie, care și-a retras plângerile. În vară, individul a avut emis împotriva sa și un ordin de protecție, care a expirat săptămâna trecută. (NU RATA: ”ASASINUL CU LĂNȚIȘOR” SE CĂIEȘTE ÎN CENTRUL DE DETENȚIE DE LA TICHILEȘTI)