Un ieșean și-a omorât fratele pentru o datorie de 100 de lei

Publicat: 20/01/2020 | 15:51

Un bărbat de 47 de ani a fost arestat la Iași, fiind acuzat de omor. Victima este chiar fratele său, de 51 de ani, care a murit duminică, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în zona pieptului. (VEZI ȘI: CRIMĂ ȘOCANTĂ ÎN VASLUI! O FEMEIE A MURITDUPĂ CE A FOST ÎNJUNGHIATĂ CU SÂNGE RECE DE CONCUBIN)

Cei doi frați locuiau împreună în casa părintească din satul Erbiceni, județul Iași. Săptămâna trecută, cel mare împrumutase 100 de lei de la fratele mai mic și i-a promis că îi va restitui datoria în câteva zile.

„Stăteau pe prispă și beau, apoi…”

Duminică, 19 ianuarie, ce doi frați se aflau acasă și au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, cel mic și-a adus aminte de datorie și între cei doi bărbați a izbucnit un conflict spontan. „Stăteau pe prispă și beau, apoi s-au luat la ceartă și apoi la bătaie”, a povestit un martor.

Înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, fratele mai mare nu a mai putut fi salvat de medicii care au ajuns la fața locului.

“Inculpatul în vârstă de 47 de ani i-a aplicat fratelui în vârstă de 51 de ani câteva lovituri. Plăgile toracice au condus la decesul victimei. Inculpatul a fost reținut 24 de ore”, au precizat procurorii ieșeni. (NU RATA: UN COPIL DE 14 ANI DIN MOLDOVA ȘI-A OMORÂT PRIETENUL CEL MAI BUN, DIN CAUZA JOCURILOR VIDEO. L-A ÎNJUNGHIAT DE 12 ORI CU UN CUȚIT)