Un frizer, gest impresionant în fața unui client diagnosticat cu temutul cancer! Cum a reacționat bărbatul când a văzut că bărbierul se tunde la zero | VIDEO

Publicat: 12/04/2021 | 19:28

Un frizer a recurs la un gest impresionant față de un client diagnosticat cu temutul cancer. În timp ce acesta din urmă se afla pe scaun, iar procesul de schimbare de look era aproape de final, bărbierul a luat mașina de tuns și a început să se tundă și el la zero. Preț de câteva secunde, bărbatul care se luptă cu maladia cumplită a fost uimit și, vizibil emoționat de fapta angajatului, el a început să plângă.

Un frizer, gest de solidaritate față de un client diagnosticat cu temutul cancer

“Bărbierul își tunde propriul păr pentru un pacient cu cancer” – așa se numește filmarea încărcată pe Reddit de un internaut pe care îl cheamă Kevin. Imediat ce veți da play la clipul de mai jos, veți putea urmări chipul trist al bărbatului care se luptă pentru viața sa cu maladia îngrozitoare și, la un moment dat, atenția lui este atrasă de frizerul care și-a băgat mașina de tuns în păr.

Încremenit de decizia bărbierului, clientul îl privește cum se tunde la zero timp de câteva secunde, după care izbucnește în lacrimi și lasă capul în jos, acoperindu-și fața cu mâna dreaptă, după cum puteți urmări în galeria foto a articolului, dar și pe înregistrarea de mai jos.

Barber cuts his own hair for cancer patient from r/nextfuckinglevel

Nu rata: Povestea unei familii, devenită virală: “Cuvintele pot fi foarte dureroase”. Pilda reprezintă o lecție de viață pentru fiecare om

Frizerul, criticat aspru pentru gestul său

“Dacă bărbierul a filmat momentul este destul de urât modul de a obține like-uri pe Internet… folosindu-te de necazul altuia”, “Este o părere ce ai spus tu, dar faptele bune nu ar trebui transmise”, “Este evident că este prietenul său și nu un tip oarecare. Cine știe dacă acesta a fost un clip făcut pentru familie sau un anumit grup de prieteni. Poate că el a cerut permisiunea ca să îl posteze. Poate că videoclipul i-a făcut pe amândoi să se simtă bine și au vrut să răspândească o firimitură de pozitivitate oamenilor de pe Internet. Și ce dacă? Este un moment moral și frumos de împărtășit” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea de mai sus.

Imaginile cu acest clip au devenit virale, iar frizerul a primit milioane de mesaje pozitive pentru gestul său emoționant.

Vezi și: Imagini amuzante. O femeie s-a viralizat pe TikTok după ce a folosit un spray bronzant greșit | VIDEO

Sursa foto: captură video Reddit / Kevin_0019