Un fotbalist internațional a murit fulgerător la 36 de ani. Verdictul crunt al medicilor

Publicat: 12/02/2020 | 22:52

Lumea sportului este în doliu. Un fotbalist internațional a murit fulgerător la 36 de ani, lăsând în urma lui multă suferință și numeroase întrebări. Medicii legiști le-au dat un verdict crunt rudelor.

Citește și: Veste cutremurătoare în lumea filmului. O actriță a murit la doar 24 de ani. Ce i-a provocat decesul

Shariff Samat s-a stins la vârsta de 36 de ani

Fostul internaţional Shariff Abdul Samat a murit fulgerător la vârsta de 36 de ani. Decesul a survenit pe 10 februarie, însă a fost anunțat recent în lumea fotbalului. Potrivit medicilor, cunoscutul fotbalist a suferit un atac de cord, însă, deocamdată, nu se știe ce anume i-a provocat moartea subită. Reprezentanții Asociației de Fotbal din Singapore (FAS) au scris pe contul său de Twitter că sunt “profund întristați să afle despre trecerea în neființă a fostului jucător Shariff Samat”.

Originar din Singapore, Shariff Samat avea o fetiţă de doar 4 ani și făcea parte dintr-o familie de sportivi. Era fiul unuia dintre foştii căpitani ai naționalei din Singapore, Samad Allapitchay.

În 2016, regretatul sportiv a fost închis timp de două săptămâni pentru rănirea cumnatului său. În 2003, Shariff Samat a fost suspendat pentru nouă luni şi amendat pentru lovirea a unui fotbalist, căruia i-a spart nasul într-un moment în care jocul era oprit.