Un fotbalist celebru, diagnosticat a patra oară cu noul coronavirus. Mărturii șocante: „Nu mai aveam aer!”

Publicat: 29/04/2020 | 10:41

Paulo Dybala, vedeta argentiniană de 26 de ani a celor de la Juventus Torino, a fost depistat din noul pozitiv cu noul coronavirus. Este pentru a patra oară când fotbalistul primește acest diagnostic în doar o lună și jumătate.

Până în prezent, în fotbal nu mai există un caz asemănător. Spre norocul fotbalistului argentinian, el nu se mai simte rău, aşa cum i s-a întâmplat prima dată. Dar nu va putea reveni alături de colegi la antrenamente atunci când Juve va reîncepe pregătirea.

Ce a simțit tânărul argentinian

Informaţia a fost dezvăluită într-o emisiune TV şi preluată de AS. Prima testare pozitivă pentru Paulo a fost pe 21 martie, atunci când şi prietena sa a primit acelaşi rezultat. La sfârşitul lui martie, sportivul a povestit cum s-a simţit prima dată când a contractat virusul.

„Acum sunt mai bine după ce am suferit zilele trecute. Încerc să mă antrenez, până acum nu am fost capabil.

Respiram cu greutate, mi se tăia răsuflarea după 5 minute, nu mai aveam aer dacă voiam să mă pregătesc fizic. Mă durea tot corpul, toți mușchii mă dureau” a dezvăluit jucătorul pentru site-ul lui Juventus. Dybala rămâne în izolare la Torino.