Un fost primar PNL din Caraș-Severin a fost găsit împușcat în casă. Care sunt primele concluzii ale anchetatorilor

Publicat: 23/04/2021 | 12:44

Tragedie în Bocșa! Primarul ales la sfârșitul anului trecut a demisionat din funcție în urmă cu o lună din cauza unei depresii post-COVID-19, ulterior, de curând punându-și capăt zilelor.

Emanuel Dănilă, fost primar PNL a demisionat din funcția sa pe motive personale și medicale, spunând că nu mai este capabil să conducă orașul.

„Demisia mea din funcția de primar este motivată strict de probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea Primăriei Bocșa. Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”, transmitea la momentul respectiv Emanuel Dănilă.

Fostul primar a fost găsit mort în casă

Fostul primar PNL s-a împușcat în cap, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, în această dimineață, potrivit expressdebanat.ro. Poliția și Ambulanța au fost anunțate prin apel la 112, în jurul orei 9.00, de soția fostului primar Echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului n-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Manu s-a ridicat astăzi la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, liberalii, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a transmis președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.