Un fost președinte al unui club de fotbal din Italia a murit din cauza coronavirusului. Avea doar 37 de ani

Publicat: 22/03/2020 | 17:25

Nu numai vârstnicii devin victime ale noului coronavirus, iar pe plan mondial există deja foarte multe decese ale unor persoane relativ tinere sau tinere. Potrivit informațiilor apărute în presa italiană, un fost președinte al unui club de fotbal din Italia a fost răpus de COVID-19 la doar 37 de ani.

Andrea Micheli, fusese depistat pozitiv la coronavirus, anunțase presa italiană, iar clubul de fotbal US Pergolettese a confirmat decesul acestuia.

Andrea Micheli a fost preşedintele celor de la Pergolettese în perioada 2012-2016. Anterior, el condusese și clubul Pizzighettone. Și Real Madrid, din păcate, a făcut – aseară – un anunț trist. Fostul preşedinte al clubului,  Lorenzo Sanz, a decedat la vârsta de 76 de ani, după ce fusese testat pozitiv cu COVID-19. Trebuie menționant că Lorenzo Sanz suferea şi de alte afecţiuni respiratorii, dar şi de diabet.

Potrivit mediafax.ro, ultimul bilanţ – în Italia – arată că numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 53.578, iar 4.825 de oameni şi-au pierdut viaţa. (CITEȘTE ȘI: CUM VA FI ÎNMORMÂNTAT PRIMUL BĂRBAT MORT DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA! LOVITURĂ DEVASTATOARE PENTRU FAMILIE)