Un fost fotbalist a dezvăluit că este atras de bărbați: “Sunt frate, fiu, prieten și sunt gay! Adevărata provocare e să…”

Publicat: 27/06/2020 | 15:59

Un fost fotbalist a dezvăluit că este atras de bărbați și a vorbit despre orientarea lui sexuală în cadrul unui interviu emoționant. Sportivul a mărturisit că este gay abia după ce a renunțat la fotbal și a explicat și care a fost motivul pentru care nu a vorbit despre acest subiect intim în timpul carierei sale.

Citește și: Dezvăluirile halucinante făcute de Ella Nae, fosta soție a lui Costin Mărculescu. L-a numit gay și a spus că are un vibrator acasă

Thomas Beattie a dezvăluit că este atras de bărbați: “Sunt frate, fiu, prieten și sunt gay”

Thomas Beattie a jucat fotbal profesionist și a activat la tineretul lui Hull City, dar și pe la diverse echipe din SUA, Canada și Singapore. Născut în Yorkshire pe 16 septembrie 1986, fostul mijlocaș a acceptat să vorbească despre unul dintre cele mai intime subiecte din viața sa într-un interviu acordat jurnaliștilor de la ESPN. În timpul declarațiilor, el a spus că i-a luat mult timp să se accepte așa cum este și că nu s-a simțit confortabil să spună că e gay în timpul carierei. De aceea, a făcut dezvăluirea surprinzătoare după ce s-a lăsat de fotbal.

“E momentul să vă spun ceva foarte personal. E ușor să stai în tăcere, dar adevărata provocare e să vorbești. Pentru mine, e momentul să-mi trăiesc adevărul și să sper că va produce o schimbare. Sunt frate, fiu, prieten și sunt gay. Mi-a luat mult să mă accept așa cum sunt și sper că va fi mai ușor pentru următoarea generație”, a spus Thomas Beattie.

Nu rata: Florin Marin, făcut praf de familia preotului gay, imediat după incinerarea acestuia: “Era o lipitoare”

Thomas Beattie s-a temut că îi va fi afectată cariera dacă spunea că este gay

În vârstă de 33 de ani, cariera din fotbal a lui Thomas Beattie s-a întins pe durata unui deceniu. El a fost nevoit să renunțe la această pasiune în urma unei accidentări la cap. Fostul jucător nu a avut puterea să recunoască faptul că este gay de teamă că nu își va mai putea continua cariera în lumea fotbalului.

“Nu am luat în calcul să spun asta cât jucam. Simțeam că trebuie să sacrific una din două: să fiu cine sunt sau să practic sportul pe care îl iubesc. În multe feluri, fotbalul m-a salvat, a fost felul în care am ales să evadez din viața mea. Societatea mi-a spus că masculinitatea e legată de sexualitate, așa că, fiind sportiv, am simțit o mare contradicție”, a mai dezvăluit fostul mijlocaș.

În prezent, Thomas Beattie este co-fondatorul mai multor companii cu sediul în Asia și face foarte mult sport, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Descoperă și: Cântărețul gay se implică în scandalul momentului: “Abi Talent e un tâmpit!” Ce zice de Antonia