Un fost angajat McDonald’s dezvăluie secrete din „culisele” celui mai are lanț de fast-food „Sunt atât de multe științe în spate”

Publicat: 21/12/2020 | 16:42

Un tânăr American, fost angajat al lanțului de magazine fast-food McDonald’s, a dezvăluit o mulțime de secrete ce stau în spatele succesului lor de peste 20 de ani.

Michael Ryan a postat pe TikTok un filmuleț prin care le-a explicat oamenilor cum este preparată mâncarea la McDonald’s și de ce are un gust atât de bun.  El a spus inclusiv adevărul din spatele salatelor sale de pui și de ce gustul de Coca Cola este mai bun.

Michael din SUA, cunoscut sub numele de @evilglitterqueen pe TikTok, a răspuns la cererea unui utilizator de a împărtăși informații privilegiate de la locul de muncă.

CITEȘTE ȘI: “Tăticul McDonald’s” a dat “o tură cu bicla” echipat ca la Turul Franței. Nimeni nu l-a recunoscut cu șapca întoarsă la spate, ochelari de soare și…

Știință în spatele mâncărurilor de la McDonald’s

Într-un videoclip care a fost vizionat de peste 11.000 de ori pe platformă, Michael a explicat „adevăratul motiv” pentru care paiele folosite la suc de la McDonald’s sunt atât de lungi.Michael a spus: „Am lucrat la McDonald’s și am învățat atât de mult.

„Crezi că sunt doar fast-food, dar sunt atât de multe științe.

„De exemplu, paiul dvs. de la McDonald’s este mai mare – știți de ce este mai mare? Pentru că vă lasă mai multă carbonatare să vă lovească limba și îmbunătățește gustul sifonului.

„De aceea este mai bine la McDonald’s”.

El a mai susținut că lanțul de fast-food îi obligă pe Coca-Cola să facă un sirop special cu mai mult zahăr și aromă.

McDonald’s a confirmat raționamentul din spatele paietelor sale mai largi de pe site-ul său și a explicat, de asemenea, că motivul pentru care are un gust atât de bun este că siropul Coca-Cola este pre-răcit înainte de a intra în dozatoarele de fântâni, iar raportul dintre sirop este stabilit strategic ca gheața să se topească.

Dar aceasta nu este singura sa afirmație despre lanț, așa cum a afirmat și el: „Puiul lor la grătar este injectat cu un amestec de apă sărată pentru a-l menține umed, dar și aromat”.

Înainte de a continua, a spus: „Mașina de înghețată este făcută din frișcă integrală și se curăță o dată pe săptămână”.