Un doljean care furase 11 oi a fost prins cu ajutorul câinelui de urmă Veva

Publicat: 06/02/2020 | 15:39

Un câine de urmă al Poliției a ajutat la prinderea unui bărbat care furase, zilele trecute, 11 oi din comuna doljeană Gighera. (VEZI ȘI: HOȚI PRINȘI CU 20 DE COROANE DE FLORI, FURATE DIN CIMITIRUL UNGURENI, DIN CRAIOVA

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Gighera au fost sesizați de un bărbat, de 58 de ani,  din Craiova, că, în noaptea de 4 spre 5 februarie, persoane necunoscute au sustras dintr-o anexă gospodărească pe care o deţine, în satul Zăval, comuna Gighera, 11 ovine, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

Oile au fost recuperate

La fața locului s-au deplasat poliţiştii, împreună cu un criminalist şi câinele de urmă Veva (FOTO), iar, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din Gighera, bănuit de săvârşirea furtului de animale sesizat.

Animalele au fost recuperate și restituite persoanei vătămate, iar poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. (CITEȘTE AICI: PRIMARUL UNEI COMUNE DIN DOLJ, IMPLICAT ÎNTR-UN SCANDAL SEXUAL: „TE F… DE TE RUP. NU MĂ LAUD…”)