Un cuplu s-a mutat în casă nouă, dar a făcut o descoperire uluitoare. Ce lucru ascuns au găsit cei doi, în locuință

Publicat: 28/04/2021 | 11:18

Atunci când te muți în casă nouă, de multe ori, ai parte de diverse surprize, mai ales când vine vorba de renovări. Un cuplu din Oklahoma a făcut o super-descoperire în propria casă, atunci când cei doi soți s-au apucat să schimbe câte ceva în locuință.

Un cuplu din Oklahoma a rămas fără replică atunci când s-a apucat de renovări, în noua locuință.
„Eram în căutarea primei noastre case, aveam un buget sub 150.000 de dolari, așa că era foarte greu să găsim ceva pe placul nostru, la banii aceștia și am știut că dacă vom găsi locuința dorită, vom avea și multe renovări de făcut la ea” a spus femeia, potrivit mirror.co.uk.

Cei doi au găsit o baie ascunsă în casa lor

Atunci când s-au apucat de renovări, cei doi îndrăgostiți au descoperit o baie ascunsă în locuința lor, la care proprietarul de dinaintea lor renunțase, din cauza unei mici defecțiuni la o țeavă.
„Vânzătorul casei ne-a spus că baia respectivă a fost închisă din cauza unei țevi din care se scurgea apa, practic necesita o mică reparație…pur și simplu nu a avut timp, așa că a preferat să închidă acel spațiu. Am zis că nu este nicio problemă, noi o luăm așa cum este și am găsit soluția ideală” a mai declarat femeia.

Cei doi au împărtășit totul cu urmăritorii lor de pe TikTok, iar internauții s-au arătat a fi de-a dreptul impresionați de cele auzite. Cu toții le-au urat celor doi soți o ședere cât mai plăcută și mult spor la renovare, dar și să se bucure de descoperirea inedită pe care au făcut-o.

Sursă foto: captură TikTok