Un cuplu de la „Puterea Dragostei” și-a spus „adio” după doi ani de iubire. S-au blocat pe rețelele de socializare

Publicat: 17/12/2020 | 19:48

Larisa și Adrian Iancu, unul dintre cele mai iubite cupluri de la emisiunea „Puterea Dragostei”  și-au spus „Adio” după doi ani de relație. Deși legătura dintre cei doi părea destul de solidă, foștii concurenți au pus stop și s-au șters de pe rețelele de socializare.

Despărțirea pare că nu s-a produs pe cale amiabilă, Larisa și Adrian Iancu dorind să nu se mai vadă nici pe rețelele de socializare. Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram de ceva vreme.

Potrivit surselor Wowbiz.ro, cuplu s-a destrămat în urma unor imagini controversate viralizate chiar de Adrian, în care o aveau ca protagonist pe Larisa. Cei doi se pare că ar fi avut parte de un schimb de replici dure, Tânăra punând, ulterior, capăt relației.

Mai mult decât atât, după ce a organizat o serie de sesiuni de întrebări și răspunsuri, de fiecare dată când a fost chestionată cu privire la Adrian Iancu, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a răspuns acid, vizibil deranjată de situație. ”Eu nu sunt Adrian, întreabă-l pe el”, a fost răspunul în momentul în acre unul dintre fanii săi a întrebat-o despre fostul partener de viață.

CITEȘTE ȘI: Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei și-au spus adio! Cei doi foști concurenți s-au despărțit definitiv. „Nu mai este cale de întoarcere”

De asemenea, întrebată fiind când va rămâne însărcinată – după ce în ultmele luni arăta că își dorește să devină mămică, pierzând și o sarcină cu Adrian – Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a întors la 180 de grade, spunând ”Nu am în plan să am copii”.

CITEȘTE ȘI: Bianca de la Puterea Dragostei s-a întors în brațele fostului iubit, care a mințit-o

Își doreau o familie împreună

Larisa și Adria Iancu își doreasu să ajungă la altar, fosta concurentă și-a manifestat aceste dorințe în trecut. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt!

Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  – iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!

Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, a spus Larisa în urmă cu ceva timp.