Un cuplu a omorât un copil după ce l-a obligat să bea aproape 3 litri de apă în 4 ore

Publicat: 20/06/2020 | 12:48

Doi părinți din SUA au fost reținuți după ce și-ar fi ucis băiatul în vârstă de doar 11 ani. Acesta a fost obligat să bea patru sticle a câte 700 ml de apă fără să mănânce, în descursul a patru ore.

VEZI AICI: UN COPIL DE 2 ANI A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT DE LA ETAJUL 5 AL UNUI BLOC. POLIȚIA A DESCHIS O ANCHETĂ

Cupul este acuzat de ucidere și abuz asupra unui minor. Fiul lor s-a stins din viață pe 11 martie 2020. Potrivit probelor, acesta a fost obligat să bea aproape trei litri de apă pe durata a câteva zeci de minute.

Ulterior, băiatul a început să vomite și a fost găsit fără suflare în pat cu spumă la nivelul gurii. În plus, avea și vânătăi la nivelul capului, mâinilor, tibiei, pe posterior și o contuzie la ochiul stâng, semn clar că a fost obligat să bea cele patru sticle de apă.

Procesul va începe pe 23 iunie

Băiatul în vârstă de 11 ani purta o bluză de pijama și un scutec îmbibat în urină în momentul în care a fost găsit decedat. În apărarea sa, Tara Sabin, mama vitregă a minorului, a spus că acesta suferea de o afecțiune din cauza căreia urina seara în pat.

NU RATA: TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN CLUJ! UN BEBELUȘ A MURIT SUFOCAT DE BARA CĂRUCIORULUI ÎN CARE DORMEA

Cei doi părinți au mai precizat că lui Zachary îi era recomandat să consume cel puțin doi litri de apă pe zi. Procesul cuplului va începe pe 23 iunie.