Un cunoscut prezentator de știri din România, implicat într-un accident de circulație: ”Nu voi fi la televizor. Când mă lasă doctorul, mă întorc…”

Publicat: 02/06/2020 | 09:55

Un cunoscut prezentator de știri din țara noastră a fost implicat, în weekend, într-un accident de circulație, din această cauză urmând o perioadă mai lungă de recuperare, timp în care nu va mai fi prezent ”pe sticlă”.

Chiar Cosmin Prelipceanu de la Digi 24 a dezvăluit totul, într-o intervenție telefonică, luni seara, în timpul emisiunii ”Jurnalul de seară”. Emisiunea este moderată, acum – în absența lui Cosmin Prelipceanu – de jurnalistul Claudiu Pândaru.

Accidentul în care a fost implicat prezentatorul TV nu a fost foarte grav, însă convalescența durează, Cosmin Prelipceanu spunând că, atunci când va fi cazul, va interveni telefonic la Digi 24 pentru a comenta cele mai interesante subicte ale fiecărei zile. Totodată, Prelipceanu a menționat că doctorii au avut grijă de el și se află ”pe mâini bune”, dar revenirea ”pe sticlă” va avea loc numai atunci când doctorul îi va permite.

”Doctori buni au avut grijă de mine, dar recuperarea continuă, sunt pe mâini bune, când mă lasă doctorul, mă întorc”, a promis Cosmin Prelipceanu, potrivit digi24.ro. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT DRAMATIC, LA IEȘIRE DIN TIMIȘOARA. O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT ȘI TREI PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL. FOTO)

Cosmin Prelipceanu

Cunoscutul prezentator TV, întrebare-cheie: ”Ce se întâmplă cu copiii noștri în această perioadă de criză?”

Cosmin Prelipceanu va lipsi, o perioadă, din studioul Digi 24, din cauza accidentului rutier în care a fost implicat, dar a promis că va interveni telefonic de câte ori va fi nevoie, iar subiectul o va cere.

În contextul crizei noului coronavirus, jurnalistul a ridicat, la un moment dat, o întrebare foarte importantă. Adulții trec cu greutate prin această perioadă de criză medicală fără precedent, însă nu trebuie uitat că ”nevoile copiilor” – cu totul altele decât ale adulților – ar trebui urmărite cu toată responsabilitatea. Iar incertitudinile părinților se pot reflecta, negativ, asupra celor mici.

„Vă propun astăzi să ne gândim împreună la un lucru care ne preocupă pe toți: ce se întâmplă cu copiii noștri în această perioadă de criză? E o perioadă complicată, părinții sunt înnegurați, sunt preocupați, îngrijorați, este foarte multă incertitudine. Dar nevoile copiilor s-ar putea să fie un pic diferite”, a spus jurnalistul Cosmin Prelipceanu, realizatorul emisiunii „Jurnalul de seară” de la Digi24. (VEZI ȘI AICI: ACCIDENT GRAV ÎN BOTOȘANI, PROVOCAT DE UN TÂNĂR CARE FĂCEA LIVE PE FACEBOOK VIDEO)