Un cunoscut personaj de la Kanal D, amendat de Poliție fiindcă a ieșit din casă fără adeverință. “Îmi era foame, nu știam că trebuie să…”

Publicat: 31/03/2020 | 16:02

Este unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate personaje de la Kanal D, un burlac râvnit de toate domnișoarele și, pe deasupra, mai este și mega-talentat! Dar asta nu l-a împiedicat să ia amendă, pentru că a ieșit din casă fără adeverință. Jador, manelistul care a rupt topurile muzicale în două și care nu ratează niciodată locul 1 din trendingul de pe Youtube, a explicat totul pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Jador este dovada vie că de lege nici măcar vedetele nu scapă! Zilele trecute, cântărețul a dat nas în nas cu Poliția Rutieră! Talentatul manelist nu avea habar de noile reguli impuse de autorități, în contextul epidemiei de coronavirus și s-a trezit cu o amendă colosală, care i-a făcut gaură în buzunar! (VEZI ȘI: JADOR A LUAT-O RAZNA, DUPĂ CE VULPIŢA L-A ÎNTRECUT CU PIESA EI! „BĂ, MOR! NU M-A LUAT SALAM…”)

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Jador a făcut primele declarații cu privire la cele întâmplate și susține că a meritat din plin „felicitarea” de nici mai mult, nici mai puțin de 3.000 de lei. Cântărețul ne-a povestit că nu avea habar de noile măsuri impuse de autorități și, dacă până acum obișnuia să mănânce la restaurant, acum, nevoia l-a împins să iasă la cumpărături și să se apuce de gătit.

Jador nu a fost scutit de amendă

Așa se face că Jador nu a avut asupra sa declarația pe propria răspundere pentru a se putea deplasa în vreme de pandemie, iar legea nu l-a iertat.

„Amenda… am ieșit afară din casă pentru a-mi face cumpărături, îmi era foame, nu știam că trebuie să am la mine declarația, că de obicei eu mănânc la restaurant, nu fac mâncare pentru că nu am timp și acum sunt nevoit să-mi gătesc, m-a oprit Poliția, mi-a dat amendă, îmi asum, o merit, o să plătesc!” , a spus Jador, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. (NU RATA: CUM A APĂRUT COLABORAREA DINTRE JADOR ȘI LINO GOLDEN, CARE RUPE YOUTUBE-UL ÎN DOUĂ)

Jador, dezvăluiri sincere despre viața personală

Despre Jador știe toată lumea că este talentat și foarte apreciat de iubitorii de manele, dar și de fanii emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, căci de acolo a pornit notorietatea artistului. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu lucruri legate de viața personală a manelistului.

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a stat de vorbă cu fenomenul de pe locul 1 din trendingul Youtube și acesta ne-a povestit că pasiunea pentru muzică a fost descoperită de oamenii din jurul său și că mama lui a fost cea care l-a încurajat mereu să facă muzică și să urmeze acest drum.

„Despre pasiunea pentru muzică… mama spune că de când eram mic și mă legăna pe picioare, încă de atunci cântam. Eu nu conștientizam că am talentul ăsta, cei din jur au descoperit.
M-am gândit că, la un moment dat, o să ajung cunoscut, dar întotdeauna m-a dus Dumnezeu acolo unde nici nu am îndrăznit să visez”, a mai spus Jador, pentru site-ul nr. 1 din România.

Jador spune că era talentat de mic

Nu este speriat de coronavirus

Și, dacă tot ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, am vrut să aflăm care este părerea lui Jador cu privire la lucrurile care se întâmplă acum, în România. Artistul ne-a declarat, în exclusivitate, că nu este deloc speriat de virus și este suficient de credincios încât să spere că lucrurile se vor ameliora și viața tuturor va reveni la normal.

Mai mult, Jadot a povestit că, în această perioadă, stă acasă pentru a se proteja de COVID-19 și își petrece timpul jucându-se pe un PlayStation pe care de-abia l-a cumpărat. (CITEȘTE ȘI: JADOR ŞI LINO GOLDEN AU SPART TOPURILE CU MELODIA ASTA ÎN DOAR CÂTEVA ORE DE LA APARIŢIA VIDEOCLIPULUI)

„Dacă tot este subiectul momentului ăsta cu coronavirus, a fost scris în Biblie că se va întâmpla, nu mi-e frică de virus, știu că în Biblie scrie că de copiii Domnului nu se va atinge nimic. Mă protejez stând în casă, nu prea ies, mi-am luat și un PlayStation, stau, mă joc, băiatul cu studio-ul stă lângă mine, i-am luat aici o cameră, stă cu mine în bloc, facem muzica aici, nu o să-mi întrerup activitatea. Toate evenimentele de luna asta s-au anulat, dar nu-mi pare rău. Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat!”, a mai spus JADOR, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Și, așa cum vă spuneam mai sus, despre viața personală a lui JADOR nu se știu prea multe lucruri, așa că artistul ne-a povestit ce face el, într-o zi obișnuită și cu ce anume își ocupă puținul timp liber pe care îl are la dispoziție.

„În timpul liber mă duc la sală, faza e că nu prea am timp liber, timpul meu liber e limitat, dar viața mea e o vacanță, eu merg pe ideea: fă ce-ți place și viața ta va fi întotdeauna o vacanță! Nu dorm nopțile și muncesc foarte mult, dar totuși, eu așa simt. Aproape toată ziua mi-o petrec la studio, la cântări, tot timpul pe drumuri, așa că nu prea am cine știe ce timp liber”, a mai spus Jador, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)