Un cunoscut interlop a murit la numai 52 de ani. Era infectat cu noul coronavirus

Publicat: 19/12/2020 | 17:03

Un celebru interlop din Constanța s-a stins din viață la numai 52 de ani. Cămătarul fusese infectat cu noul coronavirus.

COVID-19 lovește și în lumea interlopilor! Un cunoscut cămătar din Constanța a murit, după ce a fost infectat cu virusul ucigaș. Este vorba despre Amedeo și acesta avea numai 52 de ani.

Amedeo, cunoscutul interlop din Constanța s-a infectat cu noul coronavirus și a murit la spital, vineri seara. Amedeo era un interlop cu mare putere în orașul său, iar de-a lungul timpului a fost implicat în numeroase scandaluri în Piața Chitilei.

Amedeo a fost condus pe ultimul drum astăzi

Amedeo ar fi făcut afaceri și cu Liviu Bamburic, un alt interlop cunoscut care i-ar fi fost dator cu o sumă mare de bani. Detaliile au ieșit la iveală acum câțiva ani, atunci când Bamburic a fost împușcat. Din informațiile oferite de presa locală, se pare că, la momentul respectiv, Amedeo i-ar fi împrumutat acestuia 400.000 de euro, urmând ca Bamburic să-i restituie nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de euro.

Astăzi, Amedeo a fost condus pe ultimul drum atât de familia sa, cât și de un alai de interlopi cunoscuți.

Nicolae Duduianu a murit în închisoare

Recent, un alt interlop cunoscut a murit. Este vorba despre Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian.

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, în vârstă de 77 de ani a murit la începutul lunii decembrie la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat în urmă cu o lună cu mai multe afecțiuni. Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.