Un cunoscut cântăreț, furios că i-a fost spart contul de YouTube! ”A fost munca mea de 10 ani, cu nopți pierdute”

Publicat: 14/04/2020 | 19:47

Cântărețul de muzică rap, semnat Gatoșteanu pe contul de YouTube, a postat un video pe contul vechi de socializare în care a povestit fanilor surpriza neplăcută de care a avut parte.

”Aseară mi-a fost spart canalul de YouTube, la care aveam 85.000 de abonați, 20.000.000 de vizualizări. A fost munca mea de zece ani, nopți pierdute, bani pierduți.”

Cântărețului i-au fost șterse majoritatea melodiilor făcute de el.

CITEȘTE ȘI: Ghiță ar înnebuni dacă ar vedea-o! Cum a putut ieși Cleopatra Stratan din duș! Tânăra de 17 ani, surprinsă într-o ipostază care induce bărbații în eroare! FOTO

”Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele, însă vreau să știți că am pierdut lucruri mult mai importante în viață decât chestia asta. Orecum nu pot să zic că nuj m-a afectat, însă trebuie să merg mai departe. Am venit la sediul celor de la Google, din păcate nu lucrează nimeni astăzi, mi-au spus să revin mâine. Vreau să știți că n-o să renunț la muzică.”

Fanii, însă, au reacționat prompt și l-au încurajat pe artist spunându-i că ei vor rămâne mereu în număr mare alături de el.

CITEȘTE ȘI: Acum 40 de ani, a interpretat rolul vieții sale în ”Iisus din Nazareth”. Ce s-a întâmplat cu actorul Robert Powell

”Cum adica „nuj cati o sa ramana dupa treaba asta ” bro,eu cred ca toti de aici care suntem de pe GATOSTEANU,primul tau cont,suntem inca aici pentru ca ne-ai dat povesti ,poezii,care ne-au ajutat,ba da de ce se intampla chestiile astea doar la oamenii care fac bine.Bai GATO,noi suntem aici pentru tine asa cum ai fost si tu cu piesele tale,poate pe unii i-au facut sa nu renunte la viata, sa nu devina depresivi, sa inveti lucruri bune si rele. Pe mine TU m-ai invatat sa iubesc,sa fiu mai bun,sa fiu aproape de familie,m-ai ajutat in momentele cand bunicul meu s-a dus sus,m-ai ajutat prin piesele tale,a plans pe piesele tale,am plans si in gurpuri ep piesela tale. TOT CE AI FACUT TU NE-A AJUTAT PE TOTI, te iubesc omule!
Te respectam si asteptam piese aici ❤️ Capul sus, o sa fie bine ! Iti suntem alaturi ????????????”, au fost câteva dintre mesajele fanilor săi.