Un cunoscut artist trăiește o adevărată dramă. Fiica lui s-a stins din viață la doar 14 ani

Publicat: 20/12/2020 | 16:29

 

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară are o dramă care nu-i dă pace. Fiica lui s-a stins din viață la doar 14 ani. Artistul nu a putut face nimic ca să o ajute, iar medicii nu au identificat cauza decesului. 

Victor Florea este adesea văzut cu zâmbetul pe buze, la petreceri și tot felul de evenimente. Însă, puțini au avut idee ce dramă se ascunde în spatele energiei și veseliei pe care o afișează. În urmă cu cinci ani, artistul și-a pierdut unica fiică. O adolescentă de 14 ani căreia medicii n-au știut ce diagnostic să-i pună.

Medicii au considerat-o pe Eveline un copil supradotat

Încă din primii ani de viață, cadrele medicale pe mâinile cărora ajungea copila erau șocate de evoluția micuței. Nu aveau o explicație, dar vedeau ce se întâmplă. Acesta este și motivul pentru care l-au încurajat pe Victor Florea să-și ducă fetița în străinătate, pentru controale amănunțite.

”A fost un copil foarte dezvoltat mental. La 3 ani am mers cu ea la medic pentru un control de rutină, iar acesta m-a întrebat dacă nu mă îngrijorează inteligența ei, cum vorbește și cum se exprimă pentru vârsta ei. La cinci ani am dus-o la grădiniță, iar educatoarea mi-a zis că e mai mult decât dezvoltată. La 7 ani, când am dus-o la școala, a început regresul, vorbea din ce în ce mai puțin, mergea greu. Am fost cu ea peste tot, chiar și la clinici din străinătate, dar nimeni nu a știut ce să-i facă sau să-i pună un diagnostic”, a povestit Victor Florea în emisiunea ”Folclorul sub lupă”, citat de publicația Star popular.

CITEȘTE ȘI: „SOȚUL ALESSANDREI STOICESCU, INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS. DECIZIA LUATĂ DE PREZENTATOAREA TV: ”REGULILE SUNT REGULI

Victor Florea a avut o relație specială cu Eveline

Cu durere în glas, artistul a mărturisit că relația dintre el și fiica lui era una specială. Iar ultimele luni au fost foarte dificile pentru ei, atât din punct de vedere fizic cât și emoțional. În urma tragediei, artistul se învinovățește că nu a stat mai mult timp alături de Eveline, iar remușcările nu-i dau pace.

„Fetita mea nu dormea dacă nu mă vedea. Eu eram viata și sufletul ei. Poate, pe undeva, mă mai gândesc acum, am și anumite remușcări că am fost plecat în turnee și n-am stat cu ea. Și m-am gândit că poate a ajuns în situația asta și din cauza dorului pe care mi l-a purtat. În ultima lună de viață s-a simțit foarte rău. În camera ei era un mini cabinet medical, o asistentă stătea în permanență cu ea. Voiam să intru, s-o vad, s-o mângâi. Când mă vedea, era atât de emoționată încât i se făcea rău. Asistenta și mama ei mi-au zis să nu mai vin atât de des la ea.”, a mai mărturisit artistul

VEZI ȘI: „CUM S-AU CUNOSCUT DAN BITTMAN ȘI MIHAELA RĂDULESCU. ARTISTUL S-A ÎNDRĂGOSTIT INSTANTANEU. „PASIUNE MARE, SCÂNTEI MULTE