Un cunoscut artist i-a scris lui Klaus Iohannis în privat. ”Ai idee când…?” Care a fost reacția președintelui

Publicat: 13/04/2020 | 11:00

Președintele Klaus Iohannis a avut supriza de a primi un mesaj privat de la unul dintre artiștii cunsocuți ai României. Acesta i-a adresat lui Iohannis o întrebare în contezxtul crizei coronavirusului care afectează și țara noastră astfel încât regulile de distanțare sociale impuse prin ordonanțele militare au afectat, negativ, și viața artistică de pe meleagurile mioritice.

Autorul mesajului respectiv este Cosmin Covei, component al trupei ”Țapinarii”. Cum toate evenimentele au fost anulate din cauza riscului infectării cu COVID-19, artiștii din România se află și ei în izolare la domiciliu, numai că ar dori să știe și cât se va prelungi această situație care afectează la nivel financiar, evident. Cosmin Covei a tras concluzia că persoana ”cea mai în temă” ar fi chiar președintele Klaus Iohannis și, într-un scurt mesaj, l-a întrebat pe acesta dacă are ”idee” când vor reîncepe evenimentele artistice.

”Să trăiești! Ai idee când începem și noi evenimentele? Respect!”, a fost mesajul pe care Cosmin Covei i l-a trimis, pe mesageria privată, președintelui Klaus Iohannis. Iar artistul a constatat, ulterior, că președintele a văzut mesajul, însă nu i-a oferit, totuși, niciun răspuns la întrebarea pusă.

(CITEȘTE ȘI: SONDAJ IRES: OAMENII ȘI INSTITUȚIILE ÎN CARE ROMÂNII AU CEA MAI MARE ÎNCREDERE DE CÂND A ÎNCEPUT PANDEMIA DE COVID-19. KLAUS IOHANNIS, DETRONAT!)

”Noi suntem fericiţi şi dacă melodia e cântată doar de suporteri”

”Sunt fericit” este melodia cu care “Ţapinarii” au debutat în muzică, în 2001. Prima strofă a melodiei a fost preluată de Peluza Sud Steaua şi este cântată şi în prezent de ultraşi, în Liga a 4-a. „Sunt fericit şi mă simt bine / Scopul vieţii l-am descoperit / Întâlnindu-te pe tine”, sunt versurile cântate de galeria roş-albaştrilor.

Cosmin Covei

“Nu ni s-a propus să facem o adaptare pentru Steaua. Dar dacă ne va cere cineva ne vom gândi şi vom încerca să facem un lucru bun, care să rămână un imn pentru mult timp de acum încolo. Poate o cântăm chiar pe stadion, după ce va câştiga Steaua titlul. Noi suntem fericiţi şi dacă melodia e cântată doar de suporteri, fără noi. E măreţ, e grandios pentru Ţapinarii. Am înţeles că ei au tot căutat imnuri până acum, dar nu au găsit nimic potrivit”, au comentat băieţii de la “Ţapinarii” la un moment dat.

(VEZI ȘI AICI: SE PRELUNGEȘTE STAREA DE URGENȚĂ ÎN ROMÂNIA! KLAUS IOHANNIS ESTE AȘTEPTAT SĂ EMITĂ DECRETUL)