Un cumpărător a fost arestat la Lidl, după ce a mers și a atins cu degetele pline de salivă mai multe rafturi cu produse

Publicat: 05/04/2020 | 15:52

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat pentru că și-ar fi umplut degetele de salivă și apoi a atins zeci de produse dintr-un supermarket. Bărbatul a intrat în Magazinul Lidl purtând mănuși și mască de protecție.

Bărbatul de 20 de ani a intrat în magazinul Lidl din Dorset,Marea Britanie cu o mască de protecție pe față și mănuși, vineri în jurul orei 14:00. Acesta a fost văzut dându-și jos mânușile și masca și lingându-și degetele cu salivă, apoi fără nicio ezitare acesta a atins zeci de produse la rând de la rafturi.

În urma anchetelor, individul a fost arestat și acuzat de o infracțiune de contaminare sau interferență cu bunuri cu intenție în temeiul secțiunii 38 din Legea privind ordinea publică din 1986.

CITEȘTE ȘI: SFATURI pentru un zbor în siguranță, pe timpul pandemiei de coronavirus

El urmează să se prezinte luni la Curtea Magistraților din Weymouth.

Poliția Dorset a declarat că suspectul nu are un caz confirmat de Covid-19 și că nu prezintă niciun simptom.

Acest caz vine la doar o săptămână după ce un bărbat a fost arestat pentru că a tușit în mod deliberat în fața unui paramedic, în timp ce un alt bărbat a fost închis pentru că a scuipat polițiștii.

CITEȘTE ȘI: UN ASISTENT MEDICAL a murit de coronavirus. Avea 23 de ani și nu purtase echipament