Un copil din Brașov a ajuns la spital, după ce mascaţii au greșit adresa

Publicat: 13/02/2020 | 20:26

Mascaţii braşoveni au reușit în această dimineață să terorizeze un copil, în loc să rețină un grup infracțional. Aceștia au plecat cu o misiune clară, numai că au greșit adresa. În urma intervenției lor un copil a făcut atac de panică și a ajuns la spital.

Mascații au avut misiunea de a prinde un grup infracțional, dar pentru că au greșit adresa au ajuns în casa în care locuia fosta soție a unui consilier județean și cei dou copii ai săi. La primele ore ale dimineții, forțele de intervenție au intart în casa femeii și au distrus-o, chiar dacă ea a încercat să îi convingă că nu se află în locul potrivit.

Din cauza comportamentului abuziv și zgomotos al forțelor de ordine, unul dintre copii s-a speriat foarte rău și a fost nevoie să fie transportat la spital. Cei doi copii, de 10 și 12 ani au fost treziți din somn de urletele mascaților, speriați s-au refugiat într-o baie și au așteptat ca totul să se termine. Din cauza șocului suferit unul dintre copii și-a pierdut cunoștința, un echipaj SMURD a fost chemat la fața locului, pentru a se ocupa de cel mic.

Într-un final când mascații au renunțat să mai caute prin casă, fosta soție a consilierului județean a reușit să îi convingă că nu sunt la adresa corectă. Pe lângă acest incident, mascații au pornit să verifice și restul locuințelor din zonă.

Se pare că mascații încercau să găsească un personaj din lumea interlopă din Brașov. Acesta împreună cu alte persoane sunt suspectați că au comis mai multe infracţiuni informatice pe teritoriul Statelor Unite. În urma percheziției ratate, poliția s-a apărat spunând că agenții doar au urmat un mandat emis de judecător, în baza informaţiilor culese de investigatori.