Un copil din Bistrița i-a impresionat pe polițiști. Mesajul pe care l-a transmis s-a viralizat: „Ne-a făcut să zâmbim din suflet!”„

Publicat: 04/05/2020 | 21:30

Un băiețel de doar opt ani din Bistrița i-a impresionat zilele trecute pe polițiști după ce le-a transmis acestora un mesaj care i-a emoționat. Pe bucata de hârtie scria „noi stăm acasă pentru voi, voi stați la muncă pentru noi!”

Impresionați la maxim, agenții a fost recompensat cu o diplomă și o insignă. „La doar 8 ani…Mihai, prin mesajul lui, ne-a făcut să zâmbim din suflet!

Gestul care a uimit

Săptămâna trecută am fost plăcut surprinși de un gest mai puțin obișnuit. „Pe când colegii noștri desfășurau controale în filtrul organizat la intrarea în municipiul Bistrița, au observat de la distanță un baiețel cu o hartie și un mesaj pe ea.

Azi, am decis să îi facem o vizită și să îi oferim o diplomă și o insignă în semn de recunoștiință pentru gestul său și mesajul pe care dorea să îl transmită celor care treceau prin fața casei lui. Mihai, îți mulțumim!”, a scris Poliția Română pe pagina sa de Facebook.

La doar 8 ani…Mihai, prin mesajul lui, ne-a făcut să zâmbim din suflet!Săptămâna trecută am fost plăcut surprinși de…

Publicată de Politia Romana pe Luni, 4 mai 2020