Un copil de 14 ani din Moldova și-a omorât prietenul cel mai bun, din cauza jocurilor video. L-a înjunghiat de 12 ori cu un cuțit

Publicat: 19/01/2020 | 20:41

Tragedie în Moldova! Un copil de numai 14 ani și-a ucis cu sânge rece prietenul cel mai bun, cu 2 ani mai mic, după ce victrima i-a împrumutat platforma de jocuri XBOX și acesta a refuzat să i-o mai înapoieze. 

Un copil de 12 ani a murit, după ce prietenul său cel mai bun, mai mare cu 2 ani, l-a înjunghiat fără milă de cel puțin 12 ori, cu un cuțit. Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că victima îi împrumutase prietenului său platforma de jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o mai dea înapoi. Potrivit informațiilor oferite de stiri.md, scenele șocante au avut loc în Moldova.

Copilul a fost găsit mort în incinta unei construcții neterminate din Orhei și se pare că băiatul de 14 ani, cel care l-a ucis, a încercat să-și ascundă fapta. În fața polițiștilor, minorul de 14 ani care și-a ucis prietenul a mărturisit că a făcut acest lucru din cauza faptului că victima ar fi întreținut relații sexuale cu verișoara lui.

„Astăzi, dis-de-dimineață, minorul a încercat să ascundă cadavrul și a cerut de la mai mulți oameni din zonă doi saci, inclusiv de la mătușa sa căreia i-a povestit tot ce s-a întâmplat, iar femeia a alertat poliția.

În cadrul audierilor, acesta le-ar fi spus oamenilor legii că a recurs la acest gest, după ce minorul de 12 ani a întreținut relații cu verișoara sa, însă această versiune nu s-a adeverit”, arată sursa citată.

„Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o întoarcă. pe parcursul zilei suspectul a ademenit victima pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului” se mai arată în sursa citată. Poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs crima. Din primele informații, se pare că minorul de 14 ani și-a înjuunghiat prietenul mai mic de cel puțin 12 ori.