Un copil de 12 ani a primit un cadou de 250.000 de lire sterline! Ce i-a dăruit mama sa

Publicat: 21/12/2020 | 18:19

De multe ori părinții își răsfață copiii cu cele mai scumpe lucruri, de care nu au neapărat nevoie, însă fericire celor mici este importantă. Un caz extrem din această categorie a ajuns in mediul online și a uimit pe toată lumea.

Un copil de numai 12 ani a primit cu ocazia zilei sale de naștere un cadou de 250.000 de lire sterline. Se pare că mama băiețelului a considerat că cea mai potrivită surpriză pentru cel mic este o mașină de lux. Așa că i-a cumpărat un Rolls Royce.

Imaginile cu mama care îi dăruieşte maşina de lux copilului au fost distribuite în mediul online şi postate şi pe contul Rich Kids Of The Internet (Copiii bogați ai internetului). Majoritatea internauților au criticat-o pe femeie și au susținut că o mașină de lux nu are cum să fie un cadou potrivit pentru un copil, care mai are mulți ani până se va putea bucura de ea.

Băiețelul, care numai ce a împlinit 12 ani, mai are de așteptat încă șase ani până se va putea urca la volanul bolidului. Însă aceste lucru par că nu a contat pentru mama sa, în vârstă de 34 de ani, care este designer de modă în Dubai.