Un copil de 10 ani din Bacău a fost violat de un „prieten de familie”, care îi putea fi bunic. Agresorul a venit în vizită și…

Publicat: 13/02/2020 | 12:10

Caz revoltător într-o comună din Bacău. Un bărbat de 58 de ani a violat un băiat de 10 ani, după ce copilul l-a primit în casă, cunoscându-l ca fiind un prieten de familie al părinților. (VEZI ȘI: UN BĂIAT DIN DEVA A FOST VIOLAT DE DOUĂ FEMEI ÎN FAŢA IUBITEI)

Băiatul era singur acasă când a trecut prin clipe de coșmar. Agresorul, care i-ar fi putut fi bunic, i-a spus copilului că a venit în vizită la părinți și că îi așteaptă până se întorc acasă, că ar avea ceva important de discutat cu ei.  După ce a fost primit în casă, agresorul l-a dezbrăcat de pantaloni pe copil și l-a agresat sexual, apoi a plecat …liniștit.

Violatorul a fost reținut

Seara, când părinții s-au întors acasă, au aflat despre nemernicia bărbatului, originar din comuna Dofteana, chiar de la propriul copil, care le-a povestit totul. Aceștia au sesizat imediat poliția.

„Bărbatul de 58 de ani a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești cu propunerea de arestare preventivă. Cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.

Copilul, consiliat de psiholog

La rândul lui, copilul va fi consiliat de un psiholog de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău. Pe lângă ședințele de consiliere, pentru a trece peste clipele de coșmar, minorul în cauză va fi asistat de un psiholog și pe timpul procedurii de audiere. (NU RATA: ȘI-A VIOLAT FATA CEA MARE! SCENE ÎNFIORĂTOARE ÎN CASA DONATĂ DE GIGI BECALI UNUI…)