Un consilier local a condus microbuzul care a provocat tragedia de la Bolotești VIDEO

Publicat: 17/06/2020 | 11:34

S-a aflat! Un consilier local era cel care conducea microbuzul în localitatea Bolotești, acolo unde în urmă cu o zi a avut loc on grav accident. Tragedie în urma căreia două persoane au murit, șoferii celor două vehicule. De asemenea, 11 pasageri au ajuns, unii în stare gravă, la spital. Mai mult, între aeștia se află și un minor.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ȘOCANTE DE LA ACCIDENTUL DIN VRANCEA! ȘOFERII AU MURIT, 11 OAMENI, LA SPITAL! A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU VIDEO

Aurel Proca este unul dintre șoferii care au murit marți dimineața, la ieșirea din localitatea Bolotești, județul Vrancea, unde a avut loc un grav accident de circulație. Era consilier local și conducea microbuzul care ar fi intrat pe contrasens, lovind în plin un autoturism venit din față. Și celălalt șofer și-a pierdut viața în incidentul de pe șoseaua care ducea la Vizantea.

Mai mult de atât, Aurel Proca, 58 de ani, cosilier UNPR, urma să candideze pentru primăria unei comune din județul Vrancea, însă din partea PMP. În urma ciocnirii violente, ambii șoferi au murit, cel de-al doilea fiind un bărbat de 70 de ani.

Un consilier local a condus microbuzul care a provocat tragedia de la Bolotești. Cum s-a petrecut accidentul

Imaginile de la locul accidentului au fost prezentate marți, p site-ul nostru, la câteva zeci de minute de la tragedia petrecută pe șoseaua din Bolotești, județul Vrancea. NU RATA: ANA MARIA AVEA DOAR 21 DE ANI ȘI A MURIT ÎN ACCIDENTUL CUMPLIT DIN BRĂILA! PRIETENII SUNT DEVASTAȚI DE PIERDEREA EI: “DRUM LIN, ÎNGER FRUMOS”

În urma impactului violent, 11 persoane au fost rănite și au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Unele dintre ele, între care un minor, se aflau în stare gravă. A fost activat planul Roșu de intervenție.  La locul accidentului a ajuns chiat un elicopter SMURD, alături de nu mai puțin de 11 autospeciale, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). ”Astăzi, ora 07.00 pe DN 2 D, în afara localității Bolotești, conducătorul unui microbuz a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism. Din impact a rezultat decesul a două persoane și vătămarea corporală a altor 11. Traficul în zonă este blocat în acest moment”,a fost anunțul Poliției Rutiere.