Un concurent a reușit să „dezbine” juriul „Românii au talent”. Gelozie între Alexandra Dinu și Andra. „M-am simţit exclusă”

Publicat: 24/04/2021 | 10:35

Ediția de seara trecut a show-ului „Românii au talent” a adus o situație inedită. Cele două jurate, Alexandra Dinu și Andra, s-au „luptat” pentru atenția unui concurent. Fiorii geloziei au apărut între cele două prezențe feminine de la masa juriului.

Mărul discordiei a fost Sandro David Machado de Jesus, în vârstă de 33 de ani. Cocurentul a impresionat jurații  cu vocea sa. Tânărul, un fost cântăreț de operă, a executat un număr incredibil, iar pe parcursul interpretării sale a privit-o în permanență pe Andra. Acest lucru a stârnit gelozia Alexandrei Dinu, care a subliniat imediat cele întâmplate și s-a arătat nemulțumită. (CITEȘTE ȘI: ANDRA, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ! SMILEY A FĂCUT-O SĂ SPUNĂ TOT)

Mi-a plăcut că te-ai simţit bine, deşi ai zis că ai emoţii. Mi s-a părut că ai fost dezinvolt, degajat. Dar ţi-a cântat mai mult ţie, Andra, să ştii! Chiar m-am simţit exclusă.”, a spus Alexandra Dinu.

M-am uitat la amândouă, am zis că vă iubesc. Dar Andra este cântăreaţa şi este minunat pentru că am ascultat-o şi este o mare artistă. Tocmai de aceea este minunat să aud că mă apreciază. Vă mulţumesc foarte mult.”, a fost replica tânărului.

Alexandra Dinu a părăsit România

Cea mai nouă jurată de la „Românii au talent” este nevoită să facă naveta între România și Italia. După ce preselecțiile show-ului s-au terminat, Alexandra Dinu a plecat în Italia, acolo unde are mai multe proiecte. (VEZI ȘI: FLORIN CĂLINESCU A SCĂPAT DIN NOU PORUMBELUL! CE A SPUS, ÎN DIRECT, DESPRE WHAT’S UP)

„Sunt la o ședință foto pentru o colecție de bijuterii pe care o promovăm, m-am oprit să vorbesc cu tine. Mă pregătesc să vin la București săptămâna viitoare, abia aștept. Vin semifinalele, mergem în etapa următoare.

În Italia au început să se miște lucrurile, am fost în carantină. Dar acum am început treaba. Mario nu e atât de departe, e în România și vorbim des. Mereu îmi e dor de el, dar e băiat mare, trebuie să îi las spațiu să devină și el bărbat. Să nu fie mereu cu mami de mână, dar asta nu înseamnă că nu o să fim apropiați” a spus Alexandra Mutu, în cadrul emisiunii de la Pro TV a lui Cătălin Măruță.

 

Sursa foto: captură Românii au talent