Un clujean a scos boxele pe balcon și a dat muzica la maximum! Vecinii au reacționat, dar nici prin cap nu-ți trece ce au făcut polițiștii

Publicat: 20/04/2020 | 09:04

Un tânăr din Cluj a vrut să tetensioneze atmosfera dată de pandemia de coronavirus care ne-a izolat în case, astfel că a scos boxele pe balcon și a dat drumul la muzică. Reacția vecinilor nu s-a lăsat mult așteptată. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL CÂT CASA LA BALOTEȘTI! AU INTRAT ÎN SCARA BLOCULUI ȘI … ”L-AU OMORÂT, L-AU OMORÂT!” VIDEO)

Ba chiar inițiativa a fost pe placul acestora, care au început să danseze în balcon, conform imaginilor filmate duminică de un martor.

VEZI AICI CLIPUL

Cu toate acestea, a fost solicitată intervenția Poliției Locale, care a și mers la apartamentul cu pricina. Petrecărețul nu a primit însă nicio amendă.

Nemții cântă ”Bella Ciao” în balcoane, în semn de solidaritate cu italienii

Solidaritatea umană iese în evidență în momente de criză. Iar Italia, țara europeană cea mai afectată de COVID-19, se află în atenția tuturor. Momente emoționate au fost filmate în Germania, de postulChannel 4 News, iar imaginile sunt, cu adevărat impresionante.

Italienii trec printr-o perioadă dramatică, numărul victimelor făcute de COVID-19 fiind din ce în ce mai mare, în fiecare zi. Sistemul medical italian, deși foarte bine pus la punct, pare depășit de o astfel de criză fără precedent, vorbindu-se despre o întreagă generație care moare sub ochii întregii lumi.

În semn de solidaritate, în Germania au fost filmate scena care impresionează. Oamenii au ieșit în balcoane și au cântat celebra melodie a partizanilor italiani din cel de-al Doilea Război Mondial, ”Bella Ciao”, iar un astfel de demers – de suflet, în ultimă instanță – trebuie apreciat la justa valoare. Italia nu este singură în fața coronavirusului, medicii se află în prima linie, iar nemții – afectați, la rândul lor, de pandemie – nu uită că durerea nu are naționalitate.