Un client s-a simțit batjocorit după ce a comandat de la McDonald’s un McMuffin gol în interior

Publicat: 06/05/2021 | 16:43

După ce a dat comandă de la McDonald’s de un McMuffin, un client a crezut că are parte de o mega-farsă când a descoperit că înăuntrul hamburgerului nu se afla nimic.

Tânărul a comandat sâmbătă dimineață de la McDonald’s și nu i-a venit să creadă că, atunci când a deschis comanda, lipsesc două ingrediente de bază.

Dintre toate produsele din meniul McDonald’s, McMuffin este probabil unul dintre cele mai „sacre”. Creată în 1972, gama de sandvișuri pentru micul dejun a fost un element esențial în meniul McDonald’s de mult timp.

Deci, în mod firesc, un client a rămas șocat după ce a sosit comanda fără nimic înăuntru. El a comandat sandvișul acasă de la o sucursală din Liverpool folosind Uber Eats.

VEZI ȘI: Un bărbat a făcut anunțul care i-a pus pe jar pe internauți! Există sau nu un meniu secret la McDonald’s

Clientul a observat că chitanța a fost ștampilată, confirmând că comanda a fost verificată.

El a postat o fotografie a lui McMuffin de 2,89 lire sterline pe Twitter mai târziu în acea zi, scriind: „Cum este posibil chiar să uităm să punem cârnații și oul dublu într-un … cârnați dublu și ou McMuffin @McDonalds?

„Responsabilul să răspundă. Vreau ca acest om să nu mai fie.”

Imaginea micului dejun lipsit de… conținut, care-i dezvăluia interiorul gol, a devenit virală, cu mii de comentarii.

Nici nu a primit toți banii înapoi

O persoană a scris: „Mi s-a mai întâmplat acest lucru și te lasă pur și simplu nedumerit. Cum este posibil chiar să faci asta?

„Nu aș putea face o greșeală de acest fel, chiar dacă aș încerca”.

Un altul a glumit: „Căutați aspectele pozitive. Nu v-ați luat doar cinci minute din viață.”

„Când a sosit, îți dai seama că era ceva sus, deoarece ambalajul era atât de subțire. Când l-am deschis, erau doar două chifle.

„Uber Eats a rambursat 1,80 lire sterline, ceea ce nu este nici măcar prețul unui cârnat dublu și un ou McMuffin.

„Chitanțele aveau ștampile care spuneau că ordinul a fost verificat, dar, evident, ceva nu funcționase, deoarece nu exista conținut în McMuffin.

NU RATA: O femeie a păstrat un cheeseburger și cartofi prăjiți de la McDonald’s timp de 17 ani ca să vadă ce se întâmplă cu acestea! Filmarea cu produsele a devenit virală | VIDEO