Un celebru rapper s-a stins din viață! Soția a anunțat decesul abia după două luni

Publicat: 01/01/2021 | 17:29

Un anunț trist a venit în ultima zi din anul 2020. Soția rapper-ului MF Doom a confirmat că acesta s-a stins din viață în urmă cu două luni.  

Anunțul a fost făcut printr-o postare pe contul de Instagram al rapperului, unde soția lui, Jasmine, a confirmat că a murit pe 31 octombrie, potrivit BBC News. De asemenea, impresarii săi au confirmat decesul pentru revista Rolling Stone.

După aflarea veștii, mai mulți artiști cunoscuți i-au adus un omagiu lui MF Doom prin mesaje postate în mediul online. La fel a făcut și soția acestuia. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA MUZICII. UN RAPPER CELEBRU, ÎMPUȘCAT MORTAL ÎNTR-UN CLUB DIN ATLANTA)

„Celui mai bun soț, tată, profesor, student, partener de afaceri, iubit și prieten pe care l-aș fi putut cere vreodată”, a transmis soția lui MF Doom.

Artistul, cu numele real de Daniel Dumile, era cunoscut pentru versurile sale acide și pentru masca pe care o purta mereu pe față. Acesta nu a dat-o niciodată jos în public. El și-a ascuns fața toată cariera cu o mască a personajului Doctor Doom creat de Marvel.

Cariera artistică a lui MF Doom

Carierea artistică a rapper-ului a început încă din perioada adolescenței, când a făcut parte din grupul de hip-hop KMD. Însă a renunțat după pierderea fratelui mai mic și a colegului de trupă și s-a retras din muzică. (VEZI ȘI: VESTE ȘOCANTĂ ÎN LUMEA MUZICII! UN CUNOSCUT RAPPER A MURIT, IAR SOȚIA I-A DEZMEMBRAT CORPUL ȘI L-A PUS ÎN FRIGIDER. MOTIVUL INCREDIBIL INVOCAT DE FEMEIE)

La ceva timp, în anul 1997, s-a întors în industrie și a revenit pe scenele din Manhattan, cu fața acoperită. Pe lângă cele șase albume solo, a produs o multitudine de compilații, colaborări și albume instrumentale. În 2004, unul din albumele sale a intrat în topuri în SUA și de-a lungul timpului a avut colaborări cu trupe și artiști celebri