Un celebru artist de la noi, la un pas să rămână orb: ”Am fost șocat!”

Publicat: 26/02/2021 | 15:32

Mihai Priescu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din zona Olteniei, finul celebrei cântărețe Olguța Berbec, a trecut prin momente de coșmar după ce un medic i-a dat o veste teribilă. I s-a spus ca poate rămâne orb și să renunțe urgent la sala de forță, una dintre marile lui pasiuni!

De loc din Târgu Jiu, cântărețul Mihai Priescu a trăit, în urma cu doar câțiva ani, cel mai mare șoc, după ce un medic i-a dat un diagnostic crunt: hemoragie vitreana. A început de urgență un tratament, dar fără efect. „Se întâmpla în urma cu 3 ani… Într-o dimineață, când m-am trezit, având draperiile trase la dormitor, era întuneric total. Am dat să mă uit cât e ceasul și, din întâmplare, m-am uitat doar cu un ochi (dreptul) și am văzut că am imaginea încețoșată. Au trecut câteva zile și nu observam nicio schimbare în bine. Am hotărât să merg la un doctor oftalmolog, am făcut asta, iar diagnosticul era „hemoragie vitreana”. Asta însemna că la recomandarea medicului ar fi trebuit să renunț la una dintre pasiunile mele: sala de forță. Mai mult, îmi spusese că risc să rămân fără vedere. Am fost șocat în momentul ala! Am început tratamentul și după câteva zile bune nu simțeam nicio îmbunătățire a vederii”, a declarat Mihai Priescu.

Un celebru artist de la noi, la un pas să rămână orb: ”Am fost șocat!”

Cu toate acestea, Mihai Priescu se confruntă cu o problemă reală de vedere. După primul diagnostic pus greșit de un medic, celebrul cântăreț a vizitat mai mulți specialiști și a aflat ca are keratoconus de gradul 2 la ochiul drept (deformare a corneei). Cântărețul a început un tratament numit „crosslinking” pentru a stopa evoluția bolii si are nevoie de transplant de cornee, însă operația este foarte riscantă, artistul putând rămâne orb. După numeroase investigații, medicii au hotărât ca artistul să poarte la ochiul drept o lentilă semidură care îl ajută foarte mult.

„Am hotărât să merg la Craiova la un alt medic, iar ceea ce am aflat acolo era cu totul diferit. Medicul mi-a spus ca am keratoconus de gradul 2 la ochiul drept (deformare a corneei). Am luat drumul țării și am ajuns și la București la două clinici cotate foarte bine, dar diagnosticul era același, keratoconus! Am început un tratament numit „crosslinking” pentru a stopa evoluția bolii. Pentru a rezolva aproape definitiv această problemă, era nevoie de un transplant de cornee. Am ajuns și la renumitul doctor Massimo Busin în Italia, sperând la un tratament mai simplu. După lungi investigații, s-a hotărât să port la ochiul drept o lentilă semidură care ajută foarte mult. Asta până când sper eu să apară o soluție care să rezolve definitiv această problemă. Nu am primit restricții vizavi de accesul meu în sala de forță, așadar sunt bucuros că primul medic care m-a consultat și îmi dăduse verdictul dur de a „uita” că există sală de forță s-a înșelat în privința asta”, a mai declarat celebrul artist.

Keratoconusul ochiului este o boală destul de gravă, care se manifestă sub forma de deformare progresivă a corneei.

Mihai Priescu, o nouă colaborare cu Claudia Puican și Armin Nicoară

Interpretul de muzică de petrecere Mihai Priescu vine frecvent cu noutăți în fața fanilor. De această dată, el a lansat un frumos cântec de dragoste -„Unul pentru altul noi suntem făcuți”, alături de Claudia Puican și Armin Nicoară. Orchestrată de Florin Pește, cu versuri inspirate și filmată într-un decor select, noua piesă scoasă de Mihai Priescu alături de Claudia Puican și Armin Nicoară are rețeta perfectă pentru a deveni șlagăr. Iar colaborarea în această formulă nu se va ori aici. Este o dezvăluire pe care artistul a făcut-o într-un live pe pagina sa de Facebook, în care le-a pus fanilor piesa să o asculte la boxele din mașină și le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje să-l felicite pentru noul proiect.

„În urmă cu un an, am avut o colaborare cu Armin și Petrica Nicoară, iar melodia a fost destul de apreciată! Între timp s-a dezvoltat o prietenie între noi, vorbeam destul de des, mergeam împreună la anumite filmări! Din discuție în discuție am hotărât să facem o colaborare alături de Claudia Puican. Am așezat câteva idei pe foaie, apoi am luat drumul studiului de înregistrare, iar mai apoi celui de filmare. În urmă cu ceva timp am postat pe canalul de YouTube al lui Armin Nicoară primul duet alături de Claudia. Piesa se numește ” Numai din cauza ta” și am primit foarte multe aprecieri vizavi de ea, dar și de cuplul muzical nou care se năștea odată cu lansarea acestui videoclip muzical. Mereu mi-au plăcut melodiile de dragoste pozitive și am câteva la activ, iar cea mai nouă este cea de azi „Unul pentru altul noi suntem făcuți”, care sper să fie pe placul tuturor! Claudia se pliază foarte bine pe acest gen muzical, la fel și Armin, și am dat drumul la treabă, ca să zic așa! Am lansat piesa de ziua mea. Mereu mi-am dorit să lansez o melodie de ziua mea, dar până acum nu am făcut acest lucru. A sosit momentul și sunt foarte încântat! Orice piesă de-a mea vreau să fie ca un cadou pentru admiratorii mei, dar fiind ziua mea am vrut să fie un cadou și mai special!”, a declarat Mihai Priescu despre colaborarea cu Claudia Puican și Armin Nicoară.