Un celebru actor din serialul ”Tânăr și neliniștit” a fost infectat cu noul coronavirus! ”Cea mai grea experiență a vieții mele!”

Publicat: 25/03/2020 | 10:29

Pandemia de Covid-19 a întrerupt filmările la celebrul serial american ”Tânăr și neliniștit”, care rulează de aproape 50 de ani pe mici ecrane. La scurt timp, însă, actorul Greg Rikaart, în vârstă de 43 a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Vestea venit ca un trăznet pentru acesta.

Greg Rikaart joacă în ‘Tânăr și Neliniștit’ din 2003 și la 43 de ani acesta se declară un bărbat sănătos și cu un stil de viață destul de echilibrat. Acest virus a venit ca un inamic total în viața lui, povestește actorul. Simptomele s-au manifestat violent de la început.

Sunt un bărbat de 43 de ani destul de sănătos, zic eu, care nu fumează, nu bea mult, mănâncă bine și face exerciții fizice în mod regulat, dar țin să zic că aceasta a fost cea mai grea experiență din viața mea”, a dezvăluit Rikaart pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: ”Frica de izolare” a făcut-o pe o tânără de numai 19 ani să-și pună capăt zilelor: ”Nu a putut face față unei lumi închise din cauza coronavirusului”

Actorul a povestit cât de repede și-a deteriorat starea de sănătate, odată cu apariția acestei boli.

În urmă cu două săptămâni, toată lumea din casa mea a avut o tuse, iar fiul meu a venit acasă de la școală cu febră mare. Toți din familia mea și-au revenit ulterior, dar sănătatea mea s-a deteriorate rapid. M-am izolat de familia mea și sunt în carantină de sâmbătă, 14 martie.

Am avut febră timp de 11 zile, am avut dificultăți de respirație și am fost diagnosticat cu pneumonie. Azi e prima zi în care nu mai am febră, dar mi s-a spus să mai rămân izolat încă 72 de ore, apoi mă muta înapoi cu familia mea”‘, a povestit actorul din ‘Tânăr și Neliniștit’, căsătorit din 2015 cu producătorul Robert Sudduth, cu care are un băiețel de trei ani.