Un celebru actor din serialul „Game of Thrones” a reușit să stabilească un nou record mondial

Publicat: 03/05/2020 | 22:17

Un nou record mondial a fost stabilit de unul dintre actorii din „Game of Thrones”, ce a interpretat rolul unuia dintre cele mai controversate personaje.

Actorul islandez Hafthor Bjornsson, interpretul personajului „The Mountain” din serialul TV „Game of Thrones”, a stabilit un nou record mondial la deadlift, după ce a reuşit să ridice o halteră de 501 kilograme, a anunţat sâmbătă site-ul bbc.com. (CITEȘTE ȘI: MARIA ANDRIA, DECLARAȚII ȘOCANTE ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN SALA DE OPERAȚIE: “FRAȚII MEI AU AVUT…”. CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU ARTISTA CARE SE LUPTĂ CU TEMUTUL CANCER)

Recordul a fost stabilit chiar în locuința acestuia din Islanda, unde și-a amenajat propria sală de sport. Actorul a reușit să menţină haltera ridicată până la nivelul şoldurilor timp de două secunde. (VEZI ȘI: GABRIELA FIREA A FĂCUT ANUNȚUL! CUM SE CIRCULĂ CU TRANSPORTUL PUBLIC DUPĂ 15 MAI: „CĂLĂTORII PE SCAUNE ŞI UN RÂND ÎN PICIOARE”)

Marele evenimentul a fost transmis în streaming de postul de televiziune ESPN şi filmat pentru canalul de YouTube al starului islandez, potrivit Agerpres.

Hafthor Bjornsson a impresionat fanii celebrului serial prin statura impunătoare. Acesta are o înălţime de 2,05 metri. Potrivit site-ului său, citat de DPA, el a câştigat în 2018 concursul “Cel mai puternic om din lume” şi de două ori competiţia Arnold Strongman Classic.

Eddie Hall este cel care a deținut recordul precedent. Britanicul a fost primul om din lume care a reuşit să ridice o halteră cu o greutate de 500 de kilograme.