Un cântăreț de muzică populară din România, la un pas să se sinucidă: ”Am vrut să-mi bag cuțitul de bucătărie în burtă!”

Publicat: 19/06/2020 | 12:59

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din Târgu Jiu a fost aproape de a se sinucide! A căzut în depresie, după ce relația amoroasă care dura de mai bine de un an s-a rupt, brusc. Povestea spusă chiar de el este cutremurătoare: a luat cuțitul de bucătărie și a vrut să și-l infigă în burtă! CANCAN.RO are, în exclusivitate, detaliile și declarațiile celui care a vrut să încheie socotelile cu viața.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU ÎNTRE UN CUNOSCUT CÂNTĂREȚ ȘI TRANSSEXUALUL CARE SPUNE CĂ A FOST ”AGĂȚAT” DE GUȚĂ: ”VREAU 100.000 DE LEI CA SĂ…!”

”Nu mai vreau să trăiesc. M-am săturat de viața asta!”. Sunt primele cuvinte ale lui Marius Baldovin, cântăreț de muzică populară, impresar și prezentator. Artistul postase, joi seara, anunțul care i-a îngrozit pe fanii lui. Spunea că vrea să-și ia viața. CANCAN.RO a vorbit cu Baldovin, iar acesta a explicat motivul pentru care s-a săturat de această lume. A povestit și cum a fost salvat, în ultima clipă, de verișoara lui, care a ajuns într-un suflet la el acasă.

Marius Baldovin, cântăreț de muzică populară, a vrut să se sinucidă

”Nu pot să spun, numai sufletul meu știe cât sufăr și de ce. Am ajuns să regret ziua în care m-am născut, am ajuns să-mi plâng amarul. Greu este când suferi din dragoste și ajungi să te gândești să-ți pui capăt zilelor. E greu când te împinge satana să te sinucizi. Aseară am avut de gând să mă sinucid, crede-mă. Vroiam să-mi iau viața!”, a continuat Baldovin.

Marius Baldovin, în pragul sinuciderii: ”Am vrut să-mi bag cuțitul de bucătărie în burtă!”

Motivul? Iubitul lui l-a părăsit, după un an și patru luni de relație. Părinții celui cu care-și împărțea Marius viața intima nu au fost de acord cu relația. ”El este totul pentru mine, el înseamnă universul meu. Dar pentru că părinții lui nu sunt de acord…După 1 an si 4 luni de relație… Și acum îmi spune că mama lui nu e de acord cu noi? După ce am investit mii de euro în el? Și am pus suflet”, explică Marius Baldovin gestul pe care a fost la un pas să-l ducă la îndeplinire. (NU RATA: AU RECUNOSCUT CĂ SUNT GAY, IAR ACUM A VENIT MAREA BOMBĂ! MARIUS BALDOVIN: ”RĂZVAN BOTEZATU E FRUMOS, ÎL VREAU!” DE CÂND ÎL URMĂREȘTE CÂNTĂREȚUL)

Mesajele pe Facebook pe care le-a scris aseară Marius Baldovin

”Dumnezeu nu doarme, are grijă de toată lumea. Și să le dea pe suflet la fel tuturos celor care și-au bătut joc de mine în relație. O verișoară a mea a spart ușa, împreună cu Poliția. A văzut mesajul meu pe Facebook și a venit la mine. Am vrut să-mi bag cuțitul de bucătărie în burtă”, este parte a cutremurătoarei povești.

Marius Baldovin mai spune că nu a putut dormi toată noaptea, iar a doua zi s-a dus la medicul psihiatru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)