Un cântăreț de manele a fost prins de Poliție și dus direct la închisoare

Publicat: 09/12/2020 | 19:19

 

Un cântăreț de manele din Capitală a fost prin de Polițiștii bucureșteni de la Investigații Criminale. Bărbatul era condamnat la închisoare pentru furt, dar și pentru infracțiuni la regimul rutier. 

Doru Columbianu, pe numele lui real Doru Marin, a fost prins de polițiștii din Capitală după ce aceștia au organizat o pândă. Bărbatul era dat în urmărire având de executat doi ani de închisoare pentru furt și infracțiuni rutiere. Oamenii legii l-au prins lângă un centru comercial de pe Șoseaua Chitila și l-au dus direct la Penitenciarul Rahova, unde va rămâne în carantină acolo pentru următoarele 21 de zile.

CITEȘTE ȘI: ” UN ROMÂN CARE A DAT SPARGERI ÎN PARIS A FOST PRINS DUPĂ 7 ANI DE CĂUTĂRI INTERNAȚIONALE

Manelistul a fost încarcerat

„Ieri, 08.12.2020, politisti ai Serviciului Investigații Criminale din Politia Capitalei, în baza unor informații obținute, au depistat pe o stradă din sectorul 1 un bărbat, în vârstă de 32 de ani, împotriva căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, la începutul anului, de către judecătoria Cornetu, fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, în luna iulie a.c., Judecătoria Buftea a emis un mandat de executarea a pedepsei închisorii pe numele celui în cauză, acesta fiind condamnat la 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Bărbatul a fost încarcerat”, a transmis Politia Capitalei.

VEZI ȘI: ” UN BĂTRÂN DISPĂRUT DE ACASĂ A FOST GĂSIT PE UN CÂMP, ÎN STARE DE HIPOTERMIE