Un bucureștean din Rahova, înjurat de administratorul blocului după ce s-a oferit să facă toate cumpărăturile vecinilor peste 65 de ani

Publicat: 18/04/2020 | 11:00

Un bărbat din București pe nume Gelu, care s-a oferit să își ajute vecinii peste 65 de ani la cumpărături în această perioadă de criză, a fost jignit de administratorul blocului care nu s-a lăsat impresionat de oferta lui.

Potrivit imaginii care a apărut pe grupul de Facebook „Ești din Rahova dacă…”, administratorul  pare să fie mult mai interesat de a recupera datoriile de la întreținere decât să țină locatarii protejați de noul coronavirus.

Bătrânii, cei mai predispuși

Potrivit celor mai noi informații făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, 411 de oameni au pierdut lupta la viață în fața temutului coronavirus. Marea majoritate dintre aceștia sunt bătrâni cu afecțiuni preexistente.

8.067 de cazuri au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2! Dintre acestea, 1.508 au fost declarate vindecate și externate. La nivel mondial, există peste 2 milioane de îmbolnăviri cu COVID-19 și aproape 150.000 de decese. Cele mai afectate țări din cauza pandemiei sunt: Statele Unite, Italia și Spania.