Un bucureștean a refuzat legitimarea motivând că este suveran! “Buletinul” îi expira în 3.119. FOTO

Publicat: 23/04/2020 | 10:48

Jandarmii bucureșteni au depistat, marți seara, un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat “Entitatea Suverană Indivuduală Exempt”. El a spus că este suveran și că nu recunoaște insituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție.

VEZI AICI: AU IGNORAT ORICE RESTRICȚIE! AMENDĂ DE 170.000 LEI PENTRU ŞASE TINERI CE AU FOST PRINȘI ÎNTR-UN BAR

Potrivit respectivului “act de identitate”, bărbatul se numește Suveran Sirius, este născut în mai 2018, iar documentul expiră abia în meleniul următor, în anul 3119.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate, anunță mediafax.ro.

USTURĂTOR. Amendă de 200.000 de lei primită de un brăilean. Ce au descoperit oamenii legii

Marți, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au depistat un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat ‘ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT’.

Documentul nu este, conform legislației în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identității, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Prof. Dr. Al. Obregia’, pentru un consult de specialitate.

NU RATA: ATENȚIE, ROMÂNI! CAȚI LEI IEI AMENDĂ DACĂ IEȘI DUPĂ ORA 22:00 DIN CASĂ, ÎN TIMPUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS

Cu toții am observat că, în această perioadă, vedem jandarmi în spațiul public, verificând respectarea ordonanțelor militare în vigoare. Pe această cale, facem apel la cetățeni să coopereze cu forțele de ordine, să răspundă prompt solicitărilor acestora și să înțeleagă că suntem în stradă pentru siguranța tuturor”,  a precizat Direcţiei Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti printr-un comunicat.