Un bebeluș, găsit „aruncat la gunoi” lângă un tomberon din Baia Mare. Ce s-a întâmplat cu el

Publicat: 05/01/2021 | 15:31

Un alt bebeluș a fost găsit abandonat lângă un tomberon, de data aceasta în spatele unui imobil de pe strada Horea din Baia Mare. Mama este de negăsit.

Copilul a fost descoperit de o femeie care l-a luat acasă, după care l-a spălat, i-a dat să mănânce și a anunțat poliția, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş. Bebeluşul a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare – Secţia Pediatrie.

S-a deschis o anchetă

Se fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului, fiind căutaţi părinţii. De asemenea, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a acestuia şi verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice.

„Aseară, 04 ianuarie, orele 23.22, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în jurul orei 21.00, o femeie a găsit abandonat un bebeluș pe o bucată de material pe strada Horea, din municipiu, lângă un tomberon din spatele unui imobil”, au declarat autoritățile, citate de Gândul.ro.

Citește și: Șocant! Nou-născut, abandonat într-o pungă, pe o stradă din Sectorul 3. Bebelușul, dus la Spitalul „Marie Curie”