Un bebeluș din Iași a fost sufocat de mamă, în camera unui hotel. Femeia este soția unui parlamentar

Publicat: 16/02/2020 | 20:15

Un bebeluș de numai 6 luni și-a găsit sfârșitul în cel mai cumplit mod cu putință. Copilul a fost sufocat, pur și simplu de mama lui, în camera un hote, după ce femeia s-a întors peste el, în somn. 

O femeie din Iași, soția parlamentarului Anghel Agachi și-a ucis copilul în somn. Potrivit informațiilor din presă, aceasta s-a întors peste copil, în somn, iar tragedia s-a petrecut chiar într-o cameră de hotel.

La ora 4 dimineața, atunci când și-a dat seama că bebelușul nu mai respiră, femeia a dat alarma. La fața locului au sosit imediat echipajele medicale, dar salvarea copilului de numai 6 luni a fost sortită eșecului. Femeia este nimeni alta decât soția lui Anghel Agachi, care este parlamentar în Republica Moldova.

„IPJ Iaşi a fost sesizat de o femeie de 35 ani, cu privire la faptul că s-a cazat la Hotel Internațional din municipiul Iași împreună cu soțul său de 44 ani și copilul de 6 luni, iar pe timpul nopții, în timp ce dormeau, mama a stat în pat peste minor, sufocându-l. Aceștia sunt cetățeni moldoveni. Tatăl minorului decedat este Agache Angel – deputat în Republica Moldova. Cercetări pentru ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Parlamentarul este în stare de șoc, iar pentru presă a transmis că nu poate vorbi despre tragedia din familia lui. „Nu pot vorbi, vă rog să mă înțelegeți“, a spus Anghel Agachi, după ce copilul său de numai 6 luni a murit sufocat.