Un bebeluș de o lună a decedat din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2

Publicat: 08/05/2021 | 20:16

Astăzi, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, în bilanțul zilnic, decesul unui copil din grupa de vârstă 0-9 ani. Se pare că este vorba despre un bebeluș de numai o lună.

Bebelușul a decedat din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Acesta era internat din data de 9 aprilie în secția de terapie intensivă a spitalului de pediatrie din Sibiu. Micuțul ar fi ajuns la spital în urmă cu o lună cu febră, inapetenţă, curbă ponderală nesatisfăcătoare şi hipotonie axială. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ROMÂNIA, 8 MAI 2021. CÂTE PERSOANE AU DECEDAT ÎN ULTIMELE 24 DE ORE)

DSP Caraș-Severin a dat detalii despre acest caz menționând că  este vorba despre decesul unui băiețel de o lună, din Anina. După internare starea micuțului s-a agravat, iar în cele din urmă medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața. Se pare că bebelușul suferea de encefalopatie nespecificată, potrivit news.ro

„În data de 08.04.2021 se prezintă la SJUR cu febră, inapetenţă,curbă ponderala nesatisfăcătoare, hipotonie axială. A fost testat cu RT PCR pozitiv, în urma consultării a fost trimis la Spitalul din Caransebeş în data de 09.04.2021, unde starea lui s-a agravat şi a fost transferat la secţia de ATI a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu”, a transmis DSP Caraş-Severin.

(VEZI ȘI: O FETIȚĂ DE 12 ANI A FOST SALVATĂ DE MEDICI ÎN ULTIMA CLIPĂ! AVEA O TUMORĂ FOARTE RARĂ)