Un bătrân din Teleorman a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri. Vecinii i-au sărit în ajutor și… | VIDEO

Publicat: 05/06/2020 | 10:58

S-au petrecut scene emoționante, în această dimineață, în județul Teleorman. Un bătrân s-a prăbușit într-o fântână, cel mai probabil în timp ce încerca să scoată apă. Vecinii l-au văzut și i-au sărit imediat în ajutor.

Până la sosirea pompierilor, aceștia au reușit să-l scoată pe bietul om la suprafață.  Incidentul a avut loc în comuna Buzescu, din județul Teleorman. Bătrânul, în vîrstă de 83 de ani, a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri, aflată în gospodărie. (VEZI ȘI AICI: IUBITUL MARGHERITEI DIN CLEJANI, ÎN STARE DE ȘOC DIN CAUZA ACCIDENTULUI PROVOCAT DE ARTISTĂ: „AM AJUNS SĂ NU DORM, SĂ NU MĂNÂNC, SĂ VOMIT”)

Chiar vecinii bătrânului au fost cei care au alertat prin autoritățile – prin numărul de urgență 112 – și nu au stat prea mult pe gânduri pentru a-l salva pe cel aflat într-un mare pericol. La fața locului s-au deplasat rapid și pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, precum și un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri bătrânului. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT LA INTRAREA ÎN MALL, PROVOCAT DE O TÂNĂRĂ DROGATĂ LA VOLAN! INCREDIBIL CUM A REACȚIONAT PRIETENA EI DUPĂ IMPACT: ”NU SUNAȚI NICĂIERI. PLECĂM ÎN TREI MINUTE” VIDEO)

Bătrânul a fost scos din fântănă de vecini

Intervenția rapidă vecinilor a dus la salvarea vieții bătrânului.

La sosirea salvatorilor, bătrânul era scos la suprafață de vecini, conștient și cooperant, din fericire, dar cu mai multe traumatisme la nivelul membrelor și spatelui.

Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale pentru acordarea primului ajutor și transportat la spital pentru investigații amănunțite. Deocamdată, nu se știe cum a ajuns bătrânul în fântână. Din primele cercetări, este posibil ca acesta să se fi dezechilibrat în timp ce scoatea apă. (VEZI ȘI AICI: VESTE TRISTĂ! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ACCIDENT ASEARĂ, ÎN DRUM SPRE CASĂ, DUPĂ TERMINAREA EMISIUNII. CUM SE SIMTE PREZENTATOAREA)