Un bătrân din Constanța s-a spânzurat în arestul Poliției! Fusese acuzat de incendiere

Publicat: 01/04/2020 | 18:50

Un bărbat de 72 de ani, adus miercuri, 1 aprilie, în jurul orei 14:00, în arestul IPJ Constanța s-a spânzurat! El era acuzat de distrugere prin incendiere.

El a rup un cearșaf, l-a legat de o gratie, apoi și l-a pus în jurul gâtului și s-a spânzurat. Intervenția pompierilor de la ISU Dobrogea, care au fost chemați de urgență, nu a mai putut împiedica decesul, scrie replicaonline.ro. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU SOȚIA ȘI COPIII LUI SERGIU CIOBOTARIU, TĂTICUL CĂLĂREȚ CARE A DAT O LECȚIE DE VIAȚĂ ÎN VREME DE PANDEMIE! CĂTĂLIN MOROȘANU LE SCHIMBĂ TOTAL VIAȚA)

”În jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Constanța au sesizat, prin apel 112, despre faptul că în una dintre camerele de detenție se află o persoană spânzurată.

Este vorba despre un bărbat, de 72 de ani, din Constanța. Acesta a fost cercetat de către polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă comisă la data de 31.12.2019 pe raza municipiului Constanța. (NU RATA: MEDIC SMURD, MĂRTURIE EMOȚIONANTĂ DE LA SUCEAVA: ”AM AVUT ȘI RUDE PRINTRE PACIENȚI, UNA DINTRE ELE A MURIT. ÎNCERC SĂ-MI FAC DATORIA”)

La data de 03.01.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, aceasta fiind prelungită la data de 28.02.2020 pentru încă 60 de zile. Măsura controlului judiciar a fost pusă în aplicare de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța.

Întrucât bărbatul nu s-a prezentat pentru a semna de 2 ori graficul de prezență impus prin măsura controlului judiciar, polițiștii au notificat instanța de judecată (Judecătoria Constanța), iar la data de 23.03.2020 a fost emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, fiind dat în urmărire națională, conform procedurilor legale.  (VEZI AICI: PRIMUL AJUTOR PENTRU ”SPITALUL MORȚII” VINE DE LA ORGANIZAȚIA ”SALVAȚI COPIII”: APARATURĂ MEDICALĂ DE 46.000 DE EURO)

În cursul zilei de 1 aprilie a.c., bărbatul a fost depistat de polițiștii Compartimentului Urmăriri – S.I.C., pe raza municipiului Constanța, fiind escortat și încarcerat în C.R.A.P. Constanța în jurul orei 14.00.

Având în vedere vârsta înaintată, precum și măsurile luate împotriva prevenirii răspândirii infecției cu COVID-19, la nivelul C.R.A.P. Constanța s-a luat decizia provizorie ca persoana încarcerată să fie repartizată singură într-una dintre camerele de detenție”, este comunicatul Poliției.