Un bătrân din Botoșani a fost bătut cu bestialitate de propriul fiu. Ginerele lui a fost cel care a alertat poliția

Publicat: 03/08/2020 | 13:19

Caz șocant în Botoșani. Un bătrân a fost bătut cu bestialitate de propriul fiu, iar cel care a încercat să-l scape din mâinile agresorului a fost ginerele său. Bărbatul a sunat la 112.

„În cursul acestei dimineți, în jurul orelor 05.00, polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală nr.3, au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 47 ani, din comuna Călărași,  cu privire la faptul că socrul său de 74 ani, din aceeași localitate, ar fi fost agresat fizic în locuința sa.

Cu ocazia deplasării la fata locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat în holul locuinței bărbatul de 74 de ani, care prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului.

Acesta a fost transportat cu ambulanța la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.”, se arată în comunicatul IPJ Botoșani.

CITEȘTE ȘI: Weekend plin de controale în Caraș-Severin. Oamenii legii au desfășurat acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu virusul COVID-19

Fiul agresor, internat la psihiatrie

În curtea locuinței a fost depistat fiul bărbatului, în vârstă de 39 ani, care locuia împreună cu acesta și mama sa.

„Cel în cauză a fost preluat de către polițiști și internat la psihiatrie, în vederea efectuării unei expertize.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ” violență în familie”, urmând ca în functie rezultatul cercetărilor efectuate, să fie dispuse măsuri.”, spun autoritățile.

CITEȘTE ȘI: O tânără a fost bătută de fostul concubin pe o stradă din Târgu-Neamț. Un băiat de 22 de ani, aflat în zonă, a intervenit s-o ajute, iar agresorul l-a înjunghiat